Potpuna obustava saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce

Na dionici magistralnog puta Crna Rijeka-Jajce potpuno je obustavljen saobraćaj zbog većeg odrona kamenja na kolovoz, a svi ostali putni pravci u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ su prohodni, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

Republika Srpska 09.12.2023 | 08:15
Potpuna obustava saobraćaja na putu Crna Rijeka-Jajce

Magla u kotlinama i duž rijeka smanjuje vidljivost, a vozači su upozoreni na moguću poledicu, posebno u višim predjelima.

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu prema graničnom prelazu Rača od Balatuna na mjestu izvođenja radova vozi se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Radovi se izvode na dionicama magistralnog puta Johovac-Rudanka i Rudanka-Doboj, kao i na dijelu regionalnog puta Stanari-Rudanka u mjestu LJeskove vode, gdje je saobraćaj usporen za putnička vozila, a teretna se preusmjeravaju preko Jelaha.

(Srna) Foto: Arhiv

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Skriveno

09.12.2023 10:38

Put ne da je rizičan,čak ta deonica pita nikad nije imala upotrebnu dozvolu za ,bezbednost puta niko ne sme da potpiše....

ODGOVORITE
Name

Re Skriveno

09.12.2023 17:14

Nisi u pravu put je izgrađen još za vrijeme Tita i održavan je odlično,sad je problem jer privatne kompanije održavaju i naravno da svaka marka treba da napuni džepove isto kao kad Draško uplati privatniku za čišćenje snijega u zimskoj sezoni,a oni čekaju da zatrpa snijeg da izađu na teren tako i ovdje!Nedavno su tu vršili miniranja a te stijene su jako osjetljive na vibracije takva vrsta Vrbaskog krečnjaka,al kao što rekoh dok su državna preduzeća radila sve je bilo u najboljem redu!