Бијељина добила златно признање Крос РТС-а (ВИДЕО)

- Градска управа Бијељина данас је добила златно признање као једна од најзаслужнијих институција за успјешну реализацију прошлогодишњег Кроса РТС-а, који је имао једну специфичност - први пут није остао у границама Србије, саопштено је из Градске управе.

Република Српска 08.12.2023 | 15:39
Бијељина добила златно признање Крос РТС-а (ВИДЕО)

Савјетник бијељинског градоначелника Радиша Петровић рекао је да је ово признање круна ангажовања Бијељине у овој манифестацији и потврда да су били добри организатори, те најавио да ће Бијељина узети учешће и у Кросу наредне године.

Он је подсјетио да је Бијељина била први град у који је Крос стигао прешавши границу на Дрини, те оцијенио да је најупечатљивији догађај - штафетна трка од Богатића до Бијељине.

"Младе атлетске наде тада су прешле границу без заустављања и показале да Дрина није граница, већ тачка спајања Срба са обје стране", рекао је Петровић, који је данас у Влади Србије присуствовао састанку с циљем рекапитулације претходног и најаве Кроса РТС-а за 2024. годину.

Оснивач и директор Кроса РТС-а Стеван Ковачевић рекао је да је иницијатива о учешћу Бијељине у овој манифестацији потекла од руководства Педагошког факултета у Бијељини, односно декана Далибора Стевића, те изразио наду да ће Крос и наредне године дати свој допринос афирмацији Бијељине.

Састанку је присуствовала и министар просвете Србије Славица Ђукић Дејановић. 

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоде

08.12.2023 16:29

Лако је Бијељини кад има честитог и поштеног градоначелника Петровића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За јоде,

09.12.2023 11:26

Он уопште није честит, о поштењу нећу коментарисати, јер да је честит, много више би за Бијељину било урађено овако није ништа, никад мање и за људе на селу, пољопривреднике , и за оне у граду. И за не увођење карантина на вријеме је он крив. На тај начин је желио да власт окриви за све што се дешава. Сточари су свесни тога, а ако он није онда му нешто у глави дебело фали.

Name

Ре

08.12.2023 18:22

За шта признање!? Јели зато што је градска управа намјерно одуговлачила да прогласи ванредно стање када је наступила свињска куга, па ћемо сад за Божић плаћати 20 марка килограм живе ваге за печенице! Да није жалосно било би смијешно!

ОДГОВОРИТЕ