Младенце је испред цркве чекало 500 гостију, али они се нису појавили

Несвакидашња прича стиже из Шпаније, а у главним улогама су познати матадор Хуан Ортега и његова вереница Кармен Оте Алба.

Забава 07.12.2023 | 15:21
Младенце је испред цркве чекало 500 гостију, али они се нису појавили

Оно што је требало да буде најлепши дан у њиховим животима, претворило се у ноц́ну мору из које многи не могу да се пробуде.

Чак 500 званица чекало је младенце испред цркве у граду Херез де ла Фронтера, али се они никада нису појавили, преноси Јутарњи.хр.

Ортега је одустао сат времена пре одржавања церемоније, а потом се повукао без објашњења, сматрајући да је то његова приватна ствар и да је све решио у разговору са несуђеном супругом.

 

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет" дата-медиа-маx-wидтх="560"> <п дир="лтр" ланг="ес">Цармен Отте Алба естá "рота" y "но пара де ллорар": ¿пор qуé плантó Јуан Ортега а су новиа y цуáлес сон лас цонсецуенциас? <а хреф="хттпс://т.цо/wдаС2АоQЕЦ">хттпс://т.цо/wдаС2АоQЕЦ

— 20минутос.ес (@20м) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/20м/статус/1731443728080929140?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Децембер 3, 2023

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

Разговор са свештеником, кључном особом у његовом животу с обзиром да је дубоко религиозан, пресудио је у неочекиваној одлуци, преносе инострани медији.

Љубавни пар је наводно раније разговарао о могућности отказивања венчања, па очигледно да Кармен, упркос почетном шоку, није била изненађена одлуком.

Кармен је била свесна његове забринутости и до последњег тренутка покушавала да помогне Ортеги да разреши своје сумње, иако на крају није успела.

Њена породица наводно захтева да младожења плати 90.000 евра за отказану светковину.

Занимљиво да је пар, чија је будуц́ност неизвесна, одржао “предвенчање” на којем нико није могао да посумња у катастрофалан исход који ц́е се догодити.

(<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/занимљивости/свастара/3797011-када-се-најлепси-дан-претвори-у-космар-младенце-је-испред-цркве-цекало-500-гостију-али-они-се-нису-појавили">Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар