Mladence je ispred crkve čekalo 500 gostiju, ali oni se nisu pojavili

Nesvakidašnja priča stiže iz Španije, a u glavnim ulogama su poznati matador Huan Ortega i njegova verenica Karmen Ote Alba.

Zabava 07.12.2023 | 15:21
Mladence je ispred crkve čekalo 500 gostiju, ali oni se nisu pojavili

Ono što je trebalo da bude najlepši dan u njihovim životima, pretvorilo se u noćnu moru iz koje mnogi ne mogu da se probude.

Čak 500 zvanica čekalo je mladence ispred crkve u gradu Herez de la Frontera, ali se oni nikada nisu pojavili, prenosi Jutarnji.hr.

Ortega je odustao sat vremena pre održavanja ceremonije, a potom se povukao bez objašnjenja, smatrajući da je to njegova privatna stvar i da je sve rešio u razgovoru sa nesuđenom suprugom.

 

Razgovor sa sveštenikom, ključnom osobom u njegovom životu s obzirom da je duboko religiozan, presudio je u neočekivanoj odluci, prenose inostrani mediji.

Ljubavni par je navodno ranije razgovarao o mogućnosti otkazivanja venčanja, pa očigledno da Karmen, uprkos početnom šoku, nije bila iznenađena odlukom.

Karmen je bila svesna njegove zabrinutosti i do poslednjeg trenutka pokušavala da pomogne Ortegi da razreši svoje sumnje, iako na kraju nije uspela.

Njena porodica navodno zahteva da mladoženja plati 90.000 evra za otkazanu svetkovinu.

Zanimljivo da je par, čija je budućnost neizvesna, održao “predvenčanje” na kojem niko nije mogao da posumnja u katastrofalan ishod koji će se dogoditi.

(Telegraf.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar