Пет дана спектакла у Загребу који ће се дуго памтити

Завршио је спектакл зван Александра Пријовић! Регионална звијезда у Загребу је пјевала пред деведесет хиљада обожаваоца.

Магазин 07.12.2023 | 12:29
Пет дана спектакла у Загребу који ће се дуго памтити

Пет дана смо уживали, пјевали и једва чекам да се вратим - рекла је Александра и чак неколико пута питала публику да ли желе шести концерт?

Толико се навикла сваку вече пјевати у Арени Загреб да јој је публика недостајала током једног дана одмора.

И пету вече од ријечи до ријечи, у глас су се пјевали Александрини хитови. Атмосфера је била на врхунцу као и сваку вече, а за пети концерт на сцени јој се симболично придружило пет гостију.

Први је био Дејан Матић с којим је отпјевала хит Ко си ти. Друга звијезда је стигла неочекивано, из публике - Осман Хаџић и Александра отпјевали су његов велики хит Ти мене не волиш.

Ово је свакако велика пјесма коју је снимио велики господин који ми никад није замјерио што је пјевам како да је моја.

Трећа гошћа вечери била је Маyа Беровић, а Арена је једва дочекала прве тактове пјесме Дјевојачко презиме.

Четврти гост био је Дејан Костић, с којим је отпјевала пјесму Лудница. На сцени је осим у недјељу и вечерас био МЦ Стојан, с којим је пјевала њихов хит Шта би. 

Најемотивнији тренутак у ових пет вечери догодио се када се Александри на придружио малени Александар и с мајком запјевао Звук тишине - Сине коначно сам дочекала да си и ти нешто отпјевао, а у публици су имали и посебну подршку: Ту је моја Зорица, Филипова мајка, хвала што сте родили најбољег сина на свијету! Овако нешто велико ја никада не бих могла направити сама, пуно је ту људи који су дали све од себе, али мени је најважнији управо ваш син Филип.

Александра Пријовић прва је жена која је успјела распродати пет загребачких Арена заредом и окупити врхунске извођаче на једном мјесту, осим раније наведених гостију подршку су јој дала најзвучнија имена из регије: Ацо Пејовић, Жељко Самарџић, Дејан Костић, Милица Тодоровић, Бојан Васковић - Леxингтон банд , МЦ Стојан, Теа Таировић, Јелена Розга као и легендарна Лепа Брена.

Александра Пријовић сигурно је поставила нови стандард -  било је ово пет дана спектакла који ће се дуго памтити и о којему ће се још дуго причати. 

(БН) Фото:Еxтра ФМ/Марио

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Некад је

07.12.2023 12:36

Било то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

07.12.2023 13:25

...све је у рееедууу... не излази ми из главе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сир Оливер

07.12.2023 14:16

Загреб се враћа на фабричка подешавања. Био радни логор балканске сиротиње, остао радни логор .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лав

07.12.2023 14:54

Па да,пет дана који ће се памтити и сви се надати да се непонови више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахах

07.12.2023 18:13

Хахаахаха,свака част за коментар, и ја мислим да је тако већини становника Загреба😉👍

Name

075

07.12.2023 16:05

Прија је срушила мит о Загребу као тзв господском културном граду и граду који је главни град у еx YУ за народњаке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КУДА ИДЕ МУЗИКА

07.12.2023 17:03

Пријовићка засјенила и Елвиса,Тину Тарнер,Витни ХјустонХулио Иглесиас...,и све редом,а "нокаутирала"све хрватске звијезде,србијанске такође...каква велика Звијезда из Србије, таква и публика!!!Капа доље....ЗВЕЗДА ЈЕ РОЂЕНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

07.12.2023 17:59

Каква је ово превара ... жена која нема ни једну пијесму ... а тешко да сам и чуо за њу. У ствари строги примитивизам и сељана. Једите говна сви ви који ово волите.

ОДГОВОРИТЕ