Pet dana spektakla u Zagrebu koji će se dugo pamtiti

Završio je spektakl zvan Aleksandra Prijović! Regionalna zvijezda u Zagrebu je pjevala pred devedeset hiljada obožavaoca.

Magazin 07.12.2023 | 12:29
Pet dana spektakla u Zagrebu koji će se dugo pamtiti

Pet dana smo uživali, pjevali i jedva čekam da se vratim - rekla je Aleksandra i čak nekoliko puta pitala publiku da li žele šesti koncert?

Toliko se navikla svaku veče pjevati u Areni Zagreb da joj je publika nedostajala tokom jednog dana odmora.

I petu veče od riječi do riječi, u glas su se pjevali Aleksandrini hitovi. Atmosfera je bila na vrhuncu kao i svaku veče, a za peti koncert na sceni joj se simbolično pridružilo pet gostiju.

Prvi je bio Dejan Matić s kojim je otpjevala hit Ko si ti. Druga zvijezda je stigla neočekivano, iz publike - Osman Hadžić i Aleksandra otpjevali su njegov veliki hit Ti mene ne voliš.

Ovo je svakako velika pjesma koju je snimio veliki gospodin koji mi nikad nije zamjerio što je pjevam kako da je moja.

Treća gošća večeri bila je Maya Berović, a Arena je jedva dočekala prve taktove pjesme Djevojačko prezime.

Četvrti gost bio je Dejan Kostić, s kojim je otpjevala pjesmu Ludnica. Na sceni je osim u nedjelju i večeras bio MC Stojan, s kojim je pjevala njihov hit Šta bi. 

Najemotivniji trenutak u ovih pet večeri dogodio se kada se Aleksandri na pridružio maleni Aleksandar i s majkom zapjevao Zvuk tišine - Sine konačno sam dočekala da si i ti nešto otpjevao, a u publici su imali i posebnu podršku: Tu je moja Zorica, Filipova majka, hvala što ste rodili najboljeg sina na svijetu! Ovako nešto veliko ja nikada ne bih mogla napraviti sama, puno je tu ljudi koji su dali sve od sebe, ali meni je najvažniji upravo vaš sin Filip.

Aleksandra Prijović prva je žena koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom i okupiti vrhunske izvođače na jednom mjestu, osim ranije navedenih gostiju podršku su joj dala najzvučnija imena iz regije: Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković - Lexington band , MC Stojan, Tea Tairović, Jelena Rozga kao i legendarna Lepa Brena.

Aleksandra Prijović sigurno je postavila novi standard -  bilo je ovo pet dana spektakla koji će se dugo pamtiti i o kojemu će se još dugo pričati. 

(BN) Foto:Extra FM/Mario

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Nekad je

07.12.2023 12:36

Bilo to.

ODGOVORITE
Name

Decko

07.12.2023 13:25

...sve je u reeeduuu... ne izlazi mi iz glave!

ODGOVORITE
Name

Sir Oliver

07.12.2023 14:16

Zagreb se vraća na fabrička podešavanja. Bio radni logor balkanske sirotinje, ostao radni logor .

ODGOVORITE
Name

Lav

07.12.2023 14:54

Pa da,pet dana koji će se pamtiti i svi se nadati da se neponovi više

ODGOVORITE
Name

Hahah

07.12.2023 18:13

Hahaahaha,svaka čast za komentar, i ja mislim da je tako većini stanovnika Zagreba😉👍

Name

075

07.12.2023 16:05

Prija je srušila mit o Zagrebu kao tzv gospodskom kulturnom gradu i gradu koji je glavni grad u ex YU za narodnjake!

ODGOVORITE
Name

KUDA IDE MUZIKA

07.12.2023 17:03

Prijovićka zasjenila i Elvisa,Tinu Tarner,Vitni HjustonHulio Iglesias...,i sve redom,a "nokautirala"sve hrvatske zvijezde,srbijanske takođe...kakva velika Zvijezda iz Srbije, takva i publika!!!Kapa dolje....ZVEZDA JE ROĐENA!

ODGOVORITE
Name

Igor

07.12.2023 17:59

Kakva je ovo prevara ... žena koja nema ni jednu pijesmu ... a teško da sam i čuo za nju. U stvari strogi primitivizam i seljana. Jedite govna svi vi koji ovo volite.

ODGOVORITE