Питање о шљивовици у "Милионеру" такмичару донело 125.000 фунти уз помоћ мајке!

Питање за 125.000 фунти у британском издању квиза "Желите ли да постанете милионер" допрло је и до српских корисника друштвених мрежа јер се односило ни мање ни више него на нашу шљивовицу.

Занимљивости 06.12.2023 | 15:27
Питање о шљивовици у "Милионеру" такмичару донело 125.000 фунти уз помоћ мајке!

Питање на које би сваки човјек с ових простора одговор дао као из топа, британског такмичара је намучило, те је морао да, у складу с пропозицијама квиза, зове маму у помоћ.

"Које воће је главни састојак ракије шљивовице" гласило је питање, а међу понуђеним одговорима нашли су се вишња, кајсија, наранџа и шљива.

С обзиром на то да је имао могућност коришћења помоћи, а да одговор на питање није знао, такмичар је одмах позвао своју мајку, која је без размишљања дала одговор шљива. Кад ју је син упитао да ли је сигурна, жена је потврдила, те му је помогла да освоји невероватних 125.000 фунти (што је негдје око 150.000 евра).

"Волим те, мама", рекао је такмичар, а водитељ се надовезао да би и он волео његову маму јер пије шљивовицу, преноси Курир.’

Овај тренутак из квиза постао је виралан на друштвеној мрежи X, а Срби су нарочито били одушевљени избором питања.

"Једна је мајка!", "Кô из топа одговорила", "По брзини одговора се види одакле су корени", били су само неки од духовитих коментара.

 

(глассрпске.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар