Бањалучка пивара пружа подршку КК Борац из Бањалуке

Бањалучка пивара је потписала нови уговор о сарадњи са КК Борац Бањалука за наредне двије сезоне 2023/24 и 2024/25. Званично потписивање уговора је уприличено данас, а тим поводом за КК Борац је организован и обилазак пиваре.

Република Српска 05.12.2023 | 18:19
Бањалучка пивара пружа подршку КК Борац из Бањалуке

Из Бањалучке пиваре истичу да је кошарка један од стратешких одабира компаније када је у питању допринос спорту у граду Бањалука. Након одличних резултата КК Борца у претходној сезони, Бањалучка пивара наставља са подршком спорта обнављањем уговора са КК Борац.

„Обзиром да је Клуб емотивно везан за пивару већ неколико деценија, сарадња је јако битна. Чини ми се да толико нису битна ни средства колико су бањалучки кошаркаши и бренд Нектар повезани“ казао је Милан Ђајић, предсједник КК Борац.

 Бањалучка пивара је током 2023. године подржала: Фудбалски и Кошаркашки клуб Борац Бања Лука, фудбалску репрезентацију Србије, Рун анд море полумаратон у Бањој Луци, Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука, Нектар Футсал Дервента, 4Фаллцон трка Бања Лука и многе друге спортске иницијативе.Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду, наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапређењу рада клуба и на промоцији кошарке у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом.

„Сарадња траје три или четири године и заиста смо задовољни резултатима које постиже КК Борац. Сасвим је природно да један бренд попут Нектара буде уз КК Борац. Зато што је наше опредјељење да подржавамо клубове у Бањалуци и да представљамо спорт и културу у граду на Врбасу“ казала је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре

Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду, наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапређењу рада Клуба и на промоцији кошарке у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом.

(БН) Фото: БН