Banjalučka pivara pruža podršku KK Borac iz Banjaluke

Banjalučka pivara je potpisala novi ugovor o saradnji sa KK Borac Banjaluka za naredne dvije sezone 2023/24 i 2024/25. Zvanično potpisivanje ugovora je upriličeno danas, a tim povodom za KK Borac je organizovan i obilazak pivare.

Republika Srpska 05.12.2023 | 18:19
Banjalučka pivara pruža podršku KK Borac iz Banjaluke

Iz Banjalučke pivare ističu da je košarka jedan od strateških odabira kompanije kada je u pitanju doprinos sportu u gradu Banjaluka. Nakon odličnih rezultata KK Borca u prethodnoj sezoni, Banjalučka pivara nastavlja sa podrškom sporta obnavljanjem ugovora sa KK Borac.

„Obzirom da je Klub emotivno vezan za pivaru već nekoliko decenija, saradnja je jako bitna. Čini mi se da toliko nisu bitna ni sredstva koliko su banjalučki košarkaši i brend Nektar povezani“ kazao je Milan Đajić, predsjednik KK Borac.

 Banjalučka pivara je tokom 2023. godine podržala: Fudbalski i Košarkaški klub Borac Banja Luka, fudbalsku reprezentaciju Srbije, Run and more polumaraton u Banjoj Luci, Fudbalski klub Rekreativo Banja Luka, Nektar Futsal Derventa, 4Fallcon trka Banja Luka i mnoge druge sportske inicijative.Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu, nastaviće da zajedničkim djelovanjem rade na unapređenju rada kluba i na promociji košarke u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom.

„Saradnja traje tri ili četiri godine i zaista smo zadovoljni rezultatima koje postiže KK Borac. Sasvim je prirodno da jedan brend poput Nektara bude uz KK Borac. Zato što je naše opredjeljenje da podržavamo klubove u Banjaluci i da predstavljamo sport i kulturu u gradu na Vrbasu“ kazala je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare

Banjalučka pivara i KK Borac, u narednom periodu, nastaviće da zajedničkim djelovanjem rade na unapređenju rada Kluba i na promociji košarke u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom.

(BN) Foto: BN