Премијера филма о Џеју "Недеља" 16. јануара!

Како Курир ексклузивно сазнаје, свечана београдска премијера дугоочекиваног филма о животу популарног певача Џеја Рамадановског, "Недеља“ заказана је за 16. јануар у мтс дворани, док ће новосадска бити одржана дан касније, 17. јануара.

Забава 05.12.2023 | 16:50
Премијера филма о Џеју "Недеља" 16. јануара!

Филм који је рађен по идеји продуцента Владана Анђелковића и сценаристе Стефана Бошковића у редовно биоскопско приказивање креће од 18. јануара.

Сјајна глумачка екипа у саставу Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Златан Видовић, Маша Ђорђевић, Милица Јаневски, Стојса Ољачић, Иван Јевтовић, Јово Максић, Бајрам Северџан и Нела Михајловић, дочараће нам дух Дорћола кроз причу о одрастању једне од највећих звезда на овим просторима.

Film Nedelja, Džej Ramadanovski<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПЕЛИЦУЛА ПРОДУЦТИОН

- Филм "Недеља" је пре свега прича о Џеју, али и о пријатељству, о Дорћолу и о дорћолским мангупима. То је прича о животу на улици током седамдесетих и осамдесетих година. Окупили смо сјајну екипу, вредно смо радили и сада са нестрпљењем чекамо да то покажемо публици. Радује ме што су реакције на трејлер биле феноменалне и верујем да ће ово остварење обележити 2024. годину- рекао нам је Владан Анђелковић, продуцент филма.

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/ЛуЛwф-гУн6ц" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

Подсетимо, у недавном интервјуу за Курир, Александар Фута Радуловић истакао је да је овај филм једна озбиљна драма.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/12/05/16/3731950_фото-1--филм-недеља-пелицула-продуцтион_фф.јпг?вер=1701789917" алт="Филм Недеља" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПЕЛИЦУЛА ПРОДУЦТИОН

- Од филма сви очекују да ће то бити музички филм, али филм је једна озбиљна, уметнички одрађена драма, у којој је музика само саставни део целине. Детаљи из Џејевог живота су сами за себе захвални за развијање радње филма, који обухвата период његовог живота од раног детињства па до историјског концерта на Ташмајдану '91. Овај филм је сјајна прилика да публика упозна и делове његовог живота пре него што је ушао у музички свет. Да погледају једну уметнички изузетно одрађену тужну животну причу с добром музиком. Надам се да ће гледаоци бити одушевљени - истакао је Фута.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4308636/ово-је-датум-премијере-филма-недеља">курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар