У Сарајеву почело дводневно засједање ПИЦ-а

У Сарајеву је данас почео дводневни састанак политичких директора земаља чланица Управног одбора Вијећа за проведбу мира (Пеаце Имплементатион Цоунцил – ПИЦ), на којем ће разговарати о тренутној ситуацији у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 05.12.2023 | 15:48
У Сарајеву почело дводневно засједање ПИЦ-а

Посљедња сједница ПИЦ-а одржана је 7. јула у Сарајеву, након које је високи представник међународне заједнице у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит поновио да ће међународна заједница одлучно подржавати БиХ колико буде потребно.

Високи представник најавио је за сутра у 15 сати прес-конференцију.

(Н1) Фото: Фена 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сајам

05.12.2023 15:55

Колонијалног управника и управе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.12.2023 17:09

Исказаће задовољство што је у овом мандату брзо формирана власт на основу покрадених избора. И сад ћемо чекати нове изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

06.12.2023 13:45

Сазво их илегални свабо да га подрзе, у отимацини имовине од Српске, да подрзе Тривицеву, да казу ста и како треба радити скупстина Српске, да заврсе са прогоном легално изабраног преседника Српске, да подрзе лазова Хелеза у милитантним намерама, да Српска прихвати илегалног свабу за легалног, да се Српска одрекне својих празника, И да утесе Босњаке. Узалуд вам састанцење, своје вам недамо. Српска је у дејтонки док се мора, кад додје прва прилика, онда збогом злотвори домаци и страни.

ОДГОВОРИТЕ