Прија не штеди на луксузу само за хотел дала 17.000 евра а тек за гаредеробу!

Музичка звезда Александра Пријовић, након успешне концертне турнеје по региону, направила је општу пометњу и у суседној Хрватској, где је распродала чак пет загребачких Арена.

Забава 04.12.2023 | 18:21
Прија не штеди на луксузу само за хотел дала 17.000 евра а тек за гаредеробу!

Прија је у овај град стигла дан пре првог концерта, у пратњи сина и најближих чланова породице, док је супруг Филип Живојиновић стигао вече раније са тимом од чак 75 људи, како би био сигуран да припреме пред спектакл теку у најбољем реду.

Пријовићка је за потребе боравка у Загребу изабрала најлуксузнији хотел који овај град има да понуди, а цена њеног боравка је потпуно вртоглава, јер достиже и до невероватних два милиона динара што је око 17.000 евра.

Наиме, Прија ће заједно са својом породицом боравити седам дана у престоници Хрватске, а како није хтела да штеди за лагодност смештаја, одлучила је да се почасти боравком у најскупљем апартману, а на располагању је имала све што овај помпезни хотел може да понуди.

Aleksandra PrijovićФОТО: КУРИР

- Прија је одсела у хотелу у самом центру Загреба и, с обзиром на то да пева пет вечери и због тога мора да остане седам дана, за боравак је морала да плати око два милиона динара, што је отприлике око 17 хиљада евра. Из Београда је повела целу породицу, али и најближи тим сарадника који је прате на сваком концерту. Филип је стигао дан раније са целим продукцијом екипом од 75 људи, а њихов смештај је морао бити плаћен, мада није то ништа за њу, чули смо да је зарадила огромну своту новца на овој турнеји - говори извор из хотела који је замолио да остане анониман због свог радног места, а када су га новинари питали колика је цифра у питању о којој се прича, саговорник се насмејао.

Како је даље открио саговорник из хотела који Прију виђа сваки дан, популарна певачица је повучена и не воли да се превише експонира у јавности, те највише ужива у удобности свог луксузног апартмана.

- Зачудио сам се што Александра није као остале певачице. Обично када нам дођу звезде њеног калибра, неретко извољевају и праве хаос у хотелу, траже и од препелице млеко, међутим, Прија је другачија. Културна је и лепо васпитана, поштује и цени све око себе, па и нас као особље. Из свог апартмана не излази често, фризери и шминкери долазе код ње и ту је сређују, у Арену иде поптуно намонтирана. Користи “роом сервице” и нема посебних захтева, иако воли да удовољава свима, а посебно свом сину - каже радник из хотела, те додаје са је Прија мало назебла, али да је у питању само блага прехлада, те да и поред тога иде на свакодневне тонске пробе у загребачкој Арени:

promocija, promocija Lepa Brena, Aleksandra PrijovićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

- Мало јој је нос запушен, али није ништа страшно. Чува се и не жели да направи неки “кикс” на концерту, редовно одлази на тонске пробе које се одржавају сваки дан. Један већи минибус резервисан је за њене сараднике, док она хотел напушта и враћа се у бесној машини - закључује добро упућени извор.

Иначе, закуп Арене по незваничним информацијама кошта 25.000 евра по дану, што значи да музичка звезда за пет дана само за то издвојила 125.000 евра, док је за високо буџетну опрему, продукцију, бенд, плесаче и њихове костиме потрошила један стан у Београду - до 200.000 евра. Међутим, када је реч о њеној гардероби, Прија је одрешила кесу и искеширала невероватних 300.000 евра, носећи скупоцене комаде светских модних брендова.

(Курир/Република)

Коментари / 0

Оставите коментар