Кајганић окупио кључне полицијске људе у Сарајеву

На састанку се на стратешком нивоу разговара о најважнијим питањима тужилачко-полицијске сарадње, као и активностима које се односе на сегмент борбе против организованог криминала и корупције.

Босна и Херцеговина 01.12.2023 | 18:06
Кајганић окупио кључне полицијске људе у Сарајеву

Теме данашњег састанка Стратешког форума односиле су се на преглед резултата предузетих мјера и активности у процесуирању предмета корупције и организованог криминала, са фокусом на предмете са починиоцима на високом нивоу.

Такође, разговарало се о налазима из Извјештаја о напретку Босне и Херцеговине за 2023. годину. Учесници састанка разговарали су такође и о процесу вођења истрага, доказивања и процесуирања кривичних дјела која се могу довести у везу са говором мржње у интернет простору.

Састанци Стратешког форума одржавају се уз подршку  Одјела за унапређење ефикасности и квалитете рада у тужилаштвима и пројекта “Јачање тужилачких капацитета у систему кривичног правосуђа” ВСТВ-а БиХ, а на састанцима се разговара о најбитнијим питањима у области сарадње полицијских агенција и тужилаштава на свим нивоима у откривању, документовању и процесуирању кривичних дјела организованог криминала и корупције на подручју Босне и Херцеговине.

На састанку су судјеловали руководиоци, замјеници руководилаца и званичници Тужилаштва БиХ, Републичког тужилаштва РС, Тужилаштва ФБиХ, Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ, Државне агенције за истраге и заштиту-СИПА, МУП-а РС, Федералне управе полиције и Полиције Брчко дистрикта БиХ, као и представници ВСТВ-а БиХ. Миланко Кајганић, Муниб Халиловић, Жељка Радовић, Владимир Тепавчевић, Зоран Галић, Миле Јурошевић, Вахидин Муњић, Срђан Мичић и Синиша Кострешевић.

(БН) Фото: Тужилаштво БиХ 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

За

01.12.2023 18:31

За ове друге не знам али за Жељку Радовић и Кострешевића ми у Републици Српској ми знамо да неће предузети ништа против најутицајнијих људи у Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.12.2023 20:29

А ко ће и од осталих. Нико

Name

Све

01.12.2023 19:05

мој до мога 😁😂😂😂

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛА ла

01.12.2023 19:09

Трла баба лан да јој продје ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

01.12.2023 19:31

Стратеско питање је како застити криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

01.12.2023 21:38

Да пита Галића за комби који је нестао који има уређај за прислушкивање добијен одвладе Њемачке а нестао за време његовог мандата.Да га пита за Раковић Рејхана који је узимо паре за њега посредник при запошљавању и унапређења багра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРУЖОК

02.12.2023 05:20

"ШТА СА ...ДОДИКОМ!"

ОДГОВОРИТЕ