Гурао главу међу змије, добио 1,5 мил. фунти (ВИДЕО)

Најџел Фараж, најпознатији заговорник Брегзита и бивши британски посланик Европског парламента, нашао се лицем у лице са змијама. 

Свијет 23.11.2023 | 14:55
Гурао главу међу змије, добио 1,5 мил. фунти (ВИДЕО)

Политико наводи да је он један од учесника познатог британског ријалити шоу програма "Ја сам позната личност... водите ме одавде!"

Нова сезона снимана је у Аустралији, земљи пребогатој рептилима разних врста, са којима ће Фараж и остали учесници овог ријалитија морати да се суоче. 

У недељу увече емитована је прва епизода Фаражом, а изазов за њега и двоје "колега" било је гурање главе у комби испуњен змијама и бурад пуна љигавог блата.

Приликом гурања главе у комби Фраж је заједно с остало двоје такмичара требало да само помоћу уста, односно језика, дохвати жетоне који ће им обезбедити храну за наредне изазове.

Политико наводи да је Фараж наводно добио 1,5 милиона фунти за учешће у овом ријалитију.

"Ово не може да прође горе од Брегзита", казала је такмичарка Џози Гибсон која је учествовала у изазову заједно са Фаражом.

Он се прилично добро показао, пошто је обавио задатак потпуно игноришућу змије, а и оне нису дирале њега.

"Најбољи начин да уђеш у обрачун са змијом је да кренеш право на њу. Имао сам посла са змијама у Европском парламенту, па могу да се изборим и с овим - казао је Фараж пре првог изазова.

Ту ипак није био крај, пошто је потом морао да извуче и жетоне са два бурета пуног блата у које морао потпуно да зарони.

Фараж није први британски политичар који је учествовао у ријалитију у џунгли, пошто је Мет Хенкок, бивши министар здравља, у више наврата јео животињске гениталије у једном од њих.

Видео: YоуТубе

(Б92) Фото: Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Оли

24.11.2023 12:05

Колико се човјек мозе понижавати због пара,страсно💩

ОДГОВОРИТЕ
Name

🙄

24.11.2023 21:54

Пропали смо нацисто,сви побудалили

ОДГОВОРИТЕ