Надреално: Снимак аутомобила прије експлозије (ВИДЕО)

Амерички званичници објавили су снимак возила у тренуцима пре него што је експлодирао на мосту Реинбоу на граници између САД и Канаде, а на којем се види како аутомобил јури великом брзином , удара о ивичњак и потом лети у ваздуху и удара у кабину на граници.

Свијет 23.11.2023 | 09:19
Надреално: Снимак аутомобила прије експлозије (ВИДЕО)

Запањујући видео постављен је на друштвеним мрежама америчке Царине и граничне заштите неколико часова након инцидента у којем су две особе погинуле у аутомобилу, а један гранични службеник задобио лакше повреде, пише цп24.цом.

На снимку се види, неколико метара даље од кабина на граници види бели аутомобил како иде великом брзином. Возило тада удари о ивичњак и одлети у ваздух и преврће се у ваздуху пре него што се сруши.

Гувернерка Њујорка Кети Хочул назвала је синоћ снимак апсолутно надреалним и изјавила је да у овом тренутку нема назнака да је експлозија на граници између САД и Канаде терористички напад.

-Возило је спаљено, остао је само мотор - рекла је Хочул на конференцији за медије, преноси АП.

За видео-снимак несреће за који каже да изгледа као да га је "генерисала вештачка интелигенција".

-Бићете у чуду кад будете видели снимак. Аутомобил је одлетео у ваздух и прошао преко ограде - рекла је Хочул новинарима.

Навела је да власти још не знају да ли је возач аутомобила инцидент изазвао свесно или је реч о несрећи.

Амерички медији претходно су објавили да су две особе страдале у експлозији аутомобила на мосту Рејнбоу, код Нијагариних водопада, који повезује САД и Канаду.

У синоћњем саопштењу Федерални истражни биро (ФБИ) је навео да је завршио истрагу на месту догађаја и да није пронашао експлозивне материјале. ФБИ је додао да "није идентификован никаква веза са тероризмом".

-Ствар је предата полицијској управи Нијагариних водопада у сврху саобраћајне истраге - саопштила је агенција.

Мост Реинбоу остао је затворен јер је истрага о инциденту у току. Остала три гранична прелаза поново су отворена јуче касно поподне.

(Тањуг) Фото:

Коментари / 0

Оставите коментар