Иза ормарића у купатилу пронашла тајну собу (ВИДЕО)

Млада Американка поделила је са пратиоцима на ТикТоку несвакидашње откриће, а снимак је прегледан више од седам милиона пута.

Занимљивости 22.11.2023 | 15:26
Иза ормарића у купатилу пронашла тајну собу (ВИДЕО)

Она се недавно уселила у стан, а иза ормарића у купатилу пронашла је скривена врата! Оно што је уследило, шокирало је скроз.

Девојка је отворила врата и ушла у тајну собу, све време снимајући телефоном.

Шарени зидови били су украшени дечјим цртежима и огромним натписом “Лове Схацк” (соба љубави). Уз то, видљива су три исписана имена - Ребека, Кели и Сара.

Она је упитала пратиоце за мишљење, покушавајући да открије да ли је реч о некадашњој дечјој соби, или нечем језивијем, преноси Даилy Стар.

“Или је то забавно мало скровиште, или најјезивија ствар икада”, написала је једна особа, а друга се надовезала: “Осец́ам се као да су деца нестала тамо... Позовите полицију”.

@бигбрах1 wхат до и до ? #хоррор#хоррорток#хидденроом#хидденрооминмyхоусе#халлоwеен#сцарy#90с#аналогхоррор#фyп#сцарyтиктокс ♬ Оригиналтон - пхилорy

Многи су покушали да смире ситуацију и подсетили на музички хит “Лове Схацк”, који је својевремено објавила група Б-52.

Остаје нејасно када се девојка уселила у простор, и где се налази. Након првобитног шока, она је окречила тајну собу и сада је користи као складиште за старе ствари.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар