Преузео ауто али није уплатио новац за њега

Бањалучка полиција извршила је криминалистичку обраду лица чији су иницијали А.Д. из општине Добој Југ због постојања основа сумње да није уплатило новац за куповину возила "ауди", а које је преузело.

Република Српска 20.11.2023 | 14:33
Преузео ауто али није уплатио новац за њега

Заступник ауто-куће из Бањалуке пријавио је полицији да је лице А.Д. наручило куповину путничког возила, за које је приликом преузимања предочило доказ о уплати у износу од 139.700 КМ, те да је накнадно извршеним провјерама утврђено да наведена уплата није извршена.

Током криминалистичке обраде од лица А.Д. одузети су предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела превара, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Бањалучка полиција извршила је и криминалистичку обраду лица И.Б. из Бањалуке због постојања основа сумње да је починило кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари, нарушавање неповредивности стана и тјелесна повреда.

Лице И.Б. је пријављено да је откинуло регистарске ознаке са паркираног аутомобила и да је истог дана дошло до улазних врата стана у којем станује власник возила, гдје је лупало на врата и пријетило, а потом и насилно ушло у стан.

Након тога је на улици шаком ударило у главу оштећено лице које је задобило повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. 

(Срна) Фото: Илустрација/ луxурy лифестyле маг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јаков

20.11.2023 16:27

Па зар се и то десава у овој селендри Б.Луци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ватрогосац Симо

20.11.2023 19:05

Баш чудно да се то дешава у Републици Српској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

20.11.2023 22:17

Која техника ко из бајке, камоли возити овакву направицу ,ије и није овај тако блесав што се прави блесав.

ОДГОВОРИТЕ