Preuzeo auto ali nije uplatio novac za njega

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu lica čiji su inicijali A.D. iz opštine Doboj Jug zbog postojanja osnova sumnje da nije uplatilo novac za kupovinu vozila "audi", a koje je preuzelo.

Republika Srpska 20.11.2023 | 14:33
Preuzeo auto ali nije uplatio novac za njega

Zastupnik auto-kuće iz Banjaluke prijavio je policiji da je lice A.D. naručilo kupovinu putničkog vozila, za koje je prilikom preuzimanja predočilo dokaz o uplati u iznosu od 139.700 КM, te da je naknadno izvršenim provjerama utvrđeno da navedena uplata nije izvršena.

Tokom kriminalističke obrade od lica A.D. oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija izvršila je i kriminalističku obradu lica I.B. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, narušavanje nepovredivnosti stana i tjelesna povreda.

Lice I.B. je prijavljeno da je otkinulo registarske oznake sa parkiranog automobila i da je istog dana došlo do ulaznih vrata stana u kojem stanuje vlasnik vozila, gdje je lupalo na vrata i prijetilo, a potom i nasilno ušlo u stan.

Nakon toga je na ulici šakom udarilo u glavu oštećeno lice koje je zadobilo povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. 

(Srna) Foto: Ilustracija/ luxury lifestyle mag

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jakov

20.11.2023 16:27

Pa zar se i to desava u ovoj selendri B.Luci

ODGOVORITE
Name

Vatrogosac Simo

20.11.2023 19:05

Baš čudno da se to dešava u Republici Srpskoj

ODGOVORITE
Name

Koroslav

20.11.2023 22:17

Koja tehnika ko iz bajke, kamoli voziti ovakvu napravicu ,ije i nije ovaj tako blesav što se pravi blesav.

ODGOVORITE