Данас облачно, хладније и суво вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно са сунчаним периодима, хладно и углавном суво.

Босна и Херцеговина 18.11.2023 | 08:15
Данас облачно, хладније и суво вријеме

Максимална температура ваздуха од пет до 10, на југу око 12, а у вишим предјелима од минус један степен Целзијусов, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни вјетар, у вишим крајевима и на истоку повремено и јак, а у Херцегови умјерена до јака бура.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је у централним и источним подручјима претежно облачно, а у осталим крајевима сунчано.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Соколац минус четири, Хан Пијесак минус три, Бањалука нула, Сарајево два, Сребреница и Тузла три, Добој четири, Бијељина, Билећа, Брчко и Зеница пет, те Неум 10 степени Целзијусова.

На Хан Пијеску је пао снијег, висина је за сада два центиметра.
 

Највише кише је у протекла 24 часа пало на Сокоцу 22 литра по метру квадратном, у Сребреници 21, у Мркоњић Граду 20, на Чемерну, у Рудом и Рибнику 18, у Билећи и Кнежеву 17, у Требињу 16, на Хан Пијеску 15, у Вишеграду и Гацку 12, те Калиновику 11.

У Бијељини је пало 10 литара кише, у Добоју пет, у Бањалуци четири, те у Приједору, Шипову, Мраковици и Српцу три.

(Срна) Фото: Илустрација/123рф

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

055

18.11.2023 11:26

Температура ваздуха у 8.00 часова: Соколац минус четири, Хан Пијесак минус три ........ На Хан Пијеску је пао снијег, висина је за сада два центиметра Ето још мало па створени услови за скијање на Игриштима и рад топова за осњежавање...сада би ови критичсри нсјрсдије појели тај снијег....

ОДГОВОРИТЕ