Сарајево: Ухапшен мушкарац након убиства жене (31)

У насељу Шип у Сарајеву вечерас је дошло до убиства приликом чега је убијена једна женска особа.

Босна и Херцеговина 13.11.2023 | 20:22
Сарајево: Ухапшен мушкарац након убиства жене (31)

Како је речено из МУП-а КС, полицијски службеници су у стану, у улици Босанска, пронашли беживотно тијело Е. М. (1992).

Љекар Завода за хитну медицинску помоћ је констатовати смрт у 15:00 сати.

МУП КС заједно са другим полицијским органима ради на расвјетљавању случаја, осумњичени за убиство је лоциран и због основа сумње да је извршио кривично дјело убиство, из члана 166. КЗ ФБиХ, у 20:10 сати, у улици Алеја Липа, на подручју општине Ново Сарајево, слободе је лишен А.Б. (1989).

Под надзором тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево предузимају све мјере и радње из своје надлежности у циљу документовања овог кривичног дјела.

(Клиx) Фото:Клиx

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Алеја липа које више нема

13.11.2023 21:32

Ех, сјетим се давних времена... Времна која се више никада неће вратити. Времан која су прошла као сан. Као да су била нестварна а била су стварна, само из ове преспективе и са времнске дистанце од 31 године то се осјећа као да се десило на некој другој планети... Времена која су била исувише добра да би таква и остала. Сјетим се људи којих више нема и које је вихор рата одвео у смрт или друге земље... сјетим неких догађаја...сјетим се сретних и насмијаних људи. Сјетим се топлине и људског односа... Ух, плаче ми се. Гдје је све то нестало? У вјечности, у сликама, у причама - у сјећањима... Алеја липа које више нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леопард

14.11.2023 10:27

Браво 🤧🤧🤧🤧

Name

Нострадамус

14.11.2023 11:21

И прије 31 годину Сарајево је било град криминалаца.Три године сам био у Сарајеву осамдесетих година ни дану ни ноцу ниси био слободан.