Sarajevo: Uhapšen muškarac nakon ubistva žene (31)

U naselju Šip u Sarajevu večeras je došlo do ubistva prilikom čega je ubijena jedna ženska osoba.

Bosna i Hercegovina 13.11.2023 | 20:22
Sarajevo: Uhapšen muškarac nakon ubistva žene (31)

Kako je rečeno iz MUP-a KS, policijski službenici su u stanu, u ulici Bosanska, pronašli beživotno tijelo E. M. (1992).

Ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je konstatovati smrt u 15:00 sati.

MUP KS zajedno sa drugim policijskim organima radi na rasvjetljavanju slučaja, osumnjičeni za ubistvo je lociran i zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo, iz člana 166. KZ FBiH, u 20:10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području opštine Novo Sarajevo, slobode je lišen A.B. (1989).

Pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.

(Klix) Foto:Klix

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Aleja lipa koje više nema

13.11.2023 21:32

Eh, sjetim se davnih vremena... Vremna koja se više nikada neće vratiti. Vreman koja su prošla kao san. Kao da su bila nestvarna a bila su stvarna, samo iz ove prespektive i sa vremnske distance od 31 godine to se osjeća kao da se desilo na nekoj drugoj planeti... Vremena koja su bila isuviše dobra da bi takva i ostala. Sjetim se ljudi kojih više nema i koje je vihor rata odveo u smrt ili druge zemlje... sjetim nekih događaja...sjetim se sretnih i nasmijanih ljudi. Sjetim se topline i ljudskog odnosa... Uh, plače mi se. Gdje je sve to nestalo? U vječnosti, u slikama, u pričama - u sjećanjima... Aleja lipa koje više nema!

ODGOVORITE
Name

Leopard

14.11.2023 10:27

Bravo 🤧🤧🤧🤧

Name

Nostradamus

14.11.2023 11:21

I prije 31 godinu Sarajevo je bilo grad kriminalaca.Tri godine sam bio u Sarajevu osamdesetih godina ni danu ni nocu nisi bio slobodan.