Протестна вожња камионима кроз центар Бијељине

“Не тражим туђе, своје не дам” поручио је током протестне вожње камионима кроз центар Бијељине Стево Лазић, власник компаније “Драгстес”.

Република Српска 13.11.2023 | 18:43
Протестна вожња камионима кроз центар Бијељине

Лазић је протестном вожњом кроз центар града обиљежио три и по године откако тражи задовољење правде јер му је, како каже, приватна имовина отета, а бензинска пумпа у Црњелову ради на агрегат.  

Након вожње Лазић је позвао полицију да би предао кривичнуо пријаву због тога што, тврди, одговорна лица не раде у складу са законом. Полиција није изашла на лице мјеста док су новинарске екипе биле на терену.

“Надам се да ће полиција документацију прослиједити Тужилаштву и да ће се ова агонија коначно завршити”, рекао је Лазић новинарима.

Он није навео имена људи који се налазе на листи односно кривичној пријави.

“На листи се налази већи број људи. Ово је организовани криминал. Све то треба да утврди Тужилаштво. Имају сву потребну документацију. Тај далековод је 1/1 моја приватна имовина, уплањен је и имамо грађевинску и употребну дозволу.

Стево Лазић је подсјетио да ово није прва кривична пријава коју је поднио, али да се предмет “врти од институције до институције”.

“Још имам повјерења у институције, надам се рјешењу и задовољењу правде. Од имовине коју ми је оставио отац нећу одустати док је здравља и живота”, поручио је Лазић.

(БН) Фото:БН

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Градјанин

13.11.2023 18:53

Будала висе досадна. Несковиц му је крив и министарсво па нека тамо иде а не кроз центар Бијељине. Због овога сто се воза по центру камионе му треба одузети... Ниста он није мањи лопов од несковица ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

13.11.2023 20:08

Браво!!!тако је...лопина и лазов,преварант..насилник

Name

Јо рс

13.11.2023 20:20

Тако је.

Name

Тако је

14.11.2023 06:55

Лопине су у Бања Луци

Name

Истина жива

13.11.2023 20:12

Удри рођени по тужиоцима,то су ти главни узрочници сви проблема,они су ти највеци смрадови у дрзави,примјер Зекерија Мујкановиц из Брцкиг,главни тужиоц,дно дна,нај отпад у дрзави,смрди ђубре од Брчког до Сребреника,фујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

13.11.2023 20:23

Ваљда сад треба јадни народ да стаје у одбрану твог капитала...какви су већ ваши рачуни то само ви знате.А видимо да и твоји камиони раде на изградњи ауто пута а зна се преко кога се то ради.Дај неки жиро рачун да ова сиротиња може шта уплатити да те чупа из те твоје безизлазне ситуације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

13.11.2023 22:50

Сутра и нас чека оваква ситуација. Човјек платио далековод, има1/1 и дође неко и отме му то.отму јачи играчи. Немамо ми ни суда ни тужилаштва, полиција и ухапси, ови дођу и пусте уз добру кауцију све може. Само стразбур ти може помоћ.

ОДГОВОРИТЕ