Protestna vožnja kamionima kroz centar Bijeljine

“Ne tražim tuđe, svoje ne dam” poručio je tokom protestne vožnje kamionima kroz centar Bijeljine Stevo Lazić, vlasnik kompanije “Dragstes”.

Republika Srpska 13.11.2023 | 18:43
Protestna vožnja kamionima kroz centar Bijeljine

Lazić je protestnom vožnjom kroz centar grada obilježio tri i po godine otkako traži zadovoljenje pravde jer mu je, kako kaže, privatna imovina oteta, a benzinska pumpa u Crnjelovu radi na agregat.  

Nakon vožnje Lazić je pozvao policiju da bi predao krivičnuo prijavu zbog toga što, tvrdi, odgovorna lica ne rade u skladu sa zakonom. Policija nije izašla na lice mjesta dok su novinarske ekipe bile na terenu.

“Nadam se da će policija dokumentaciju proslijediti Tužilaštvu i da će se ova agonija konačno završiti”, rekao je Lazić novinarima.

On nije naveo imena ljudi koji se nalaze na listi odnosno krivičnoj prijavi.

“Na listi se nalazi veći broj ljudi. Ovo je organizovani kriminal. Sve to treba da utvrdi Tužilaštvo. Imaju svu potrebnu dokumentaciju. Taj dalekovod je 1/1 moja privatna imovina, uplanjen je i imamo građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Stevo Lazić je podsjetio da ovo nije prva krivična prijava koju je podnio, ali da se predmet “vrti od institucije do institucije”.

“Još imam povjerenja u institucije, nadam se rješenju i zadovoljenju pravde. Od imovine koju mi je ostavio otac neću odustati dok je zdravlja i života”, poručio je Lazić.

(BN) Foto:BN

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Gradjanin

13.11.2023 18:53

Budala vise dosadna. Neskovic mu je kriv i ministarsvo pa neka tamo ide a ne kroz centar Bijeljine. Zbog ovoga sto se voza po centru kamione mu treba oduzeti... Nista on nije manji lopov od neskovica ...

ODGOVORITE
Name

Da

13.11.2023 20:08

Bravo!!!tako je...lopina i lazov,prevarant..nasilnik

Name

Jo rs

13.11.2023 20:20

Tako je.

Name

Tako je

14.11.2023 06:55

Lopine su u Banja Luci

Name

Istina živa

13.11.2023 20:12

Udri rođeni po tužiocima,to su ti glavni uzročnici svi problema,oni su ti najveci smradovi u drzavi,primjer Zekerija Mujkanovic iz Brckig,glavni tužioc,dno dna,naj otpad u drzavi,smrdi đubre od Brčkog do Srebrenika,fujj

ODGOVORITE
Name

Miki

13.11.2023 20:23

Valjda sad treba jadni narod da staje u odbranu tvog kapitala...kakvi su već vaši računi to samo vi znate.A vidimo da i tvoji kamioni rade na izgradnji auto puta a zna se preko koga se to radi.Daj neki žiro račun da ova sirotinja može šta uplatiti da te čupa iz te tvoje bezizlazne situacije

ODGOVORITE
Name

Prika bn

13.11.2023 22:50

Sutra i nas čeka ovakva situacija. Čovjek platio dalekovod, ima1/1 i dođe neko i otme mu to.otmu jači igrači. Nemamo mi ni suda ni tužilaštva, policija i uhapsi, ovi dođu i puste uz dobru kauciju sve može. Samo strazbur ti može pomoć.

ODGOVORITE