Завршни АТП: Осам најбољих тенисера на једном мјесту

Пред почетак Завршног АТП турнира, осморица најбољих тенисера света имала су и званично окупљање, а главна звезда био је најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Свијет 11.11.2023 | 09:15
Завршни АТП: Осам најбољих тенисера на једном мјесту

Новак у недељу против Рунеа почиње одбрану титуле на Завршном АТП турниру, а у петак увече организовано је званично окупљање осморице најбољих тенисера света.

Српски тенисер и најбољи играч у историји "белог спорта" био је главна звезда вечери - у добром расположењу и са новом фризуром делио је аутограме бројним навијачима у Торину.

Новак се на Завршном АТП турниру налази у Зеленој групи, а осим Рунеа противници ће му бити Стефанос Циципас и Јаник Синер.

У Црвеној групи играће Карлос Алкараз, Александер Зверев, Андреј Рубљов и Данил Медведев.

Пре званичног окупљања, Ђоковић и Алкараз су одрадили заједнички тренинг и најавили да љубитеље тениса очекује спектакл на последњем турниру у сезони.

Сваки учесник завршног турнира ће самим доласком у Торино зарадити по 325.500 долара. Свака победа у групи доноси по 390.000 долара, победа у полуфиналу 1.105.000, а у финалу 2.201.000 долара.

Титулу у Торину брани Новак Ђоковић.

"Ово је поред гренд слемова, највећи турнир у нашем спорту. Осам најбољих играча се такмичи током целе године, да се квалификује на завршни турнир. Једини турнир који има групну фазу, веома ми је познато шта значи играти овде и у овим условима. Прошле године сам био перфектан, пет од пет. Надам се да ћу сезону крунисати на прави начин. Циљ ми је да сезону завршим као број један и за то ми фали само једна победа, а као позитивна последица свега тога да освојим турнир", рекао је Ђоковић.

(РТС) Фото: фреепресс

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ијао

11.11.2023 10:07

Ево порсала ми плата и смањила се рата од ове вијести...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

11.11.2023 10:15

најбоља је ова фотографија , с' леђа , јер се мора добро изрекламирати "Лацосте" алигатор и због тога је ово потписивање лоптица и еуфорија навијача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАМЕН

11.11.2023 13:48

Мозет га мрзизи КОЛИКО хоцете то га цини јос јацим НАПРЕД НОЛЕ ДО КОНАЦНЕ ПОБЈЕДЕ ЗИВ И ЗДРАВ БИЈО И СВЕ ОСВОЈИЈО

Name

Ре Да

11.11.2023 14:23

Терапија изгледа није попијена или незнас ста је спонзорство.Трwбао би играти у Бајиној мајици,циганија теска💩

Name

Баyонет

11.11.2023 12:31

Ноле хвала ти што постојиш , а ова стока негативна нек цркне од муке , како рече посрала се плата, фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

11.11.2023 13:25

Један од ријетких на понос српских

Name

Ма не

11.11.2023 14:56

Стварно не видим ни један коментар у којем се изражава мржња према Ђоковићу као и негативност , једино ако се не мисли на овај у вези рекламе? Брутална је чињеница да рекламирање у спорту постоји а да од тога нису изузети ни спорташи попут Ђоковића и они су на то принуђени ако желе додатну зараду. Ви који друге прозивате за мржњу и негативизам размислите о својим коментарима јер је у њима поприлично негативног и мржње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косова

11.11.2023 23:19

Ма цовјек је легенда воли свој народ И постује друге треба му бити захвалан И тразити да се кадидује за пресједника србије био би најбољи у региону једино он као лицност мозе да побједи оно велико зло звани вуцко,ноле спаси свој напацени И опљацкани народ зив и здрав био ти си непоновљив краљу И царе!!@

ОДГОВОРИТЕ