Ухапшена два лица у Бијељини због злоупотребе

Припадници Агенције за истраге и заштиту /Сипа/ БиХ на подручју Бијељине и граничног прелаза Рача ухапсили су два лица због постојања основа сумње да су починила кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења и фалсификовање исправе.

Република Српска 10.11.2023 | 11:00
Ухапшена два лица у Бијељини због злоупотребе

У оквиру ове акције, која је спроведена јуче, извршени су претреси на четири локације током којих је откривена и привремено одузета пословна документација, као и форензичке копије садржаја три рачунара у дигиталном облику, те други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, саопштено је из Сипе.

Над осумњиченима је извршена криминалистичка обрада и испитивање, након чега су предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Акција је спроведена по налогу Основног суда у Бијељини и под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у сарадњи са полицијским службеницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кпд Фоца

10.11.2023 13:44

Ста је са мојим директором Синисом Гољаниом?Када он долази на ред?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хефтач

10.11.2023 14:11

Никада,он је школски с примјер снсд кадра,необразован корумпирани И ментално поремећен.

Name

Цане

10.11.2023 15:49

Кад це доци на ред Миловановиц и Трниниц? Покрадосе све сто се мозе украсти? Веци лопови у Републици Српској непостоје,наравно после шефа. Он је број 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

10.11.2023 19:20

Ниста од тога унапријед се зна да су ослободени јос це им одстету тразити🤣🤣🤣

ОДГОВОРИТЕ