Uhapšena dva lica u Bijeljini zbog zloupotrebe

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH na području Bijeljine i graničnog prelaza Rača uhapsili su dva lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja i falsifikovanje isprave.

Republika Srpska 10.11.2023 | 11:00
Uhapšena dva lica u Bijeljini zbog zloupotrebe

U okviru ove akcije, koja je sprovedena juče, izvršeni su pretresi na četiri lokacije tokom kojih je otkrivena i privremeno oduzeta poslovna dokumentacija, kao i forenzičke kopije sadržaja tri računara u digitalnom obliku, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Sipe.

Nad osumnjičenima je izvršena kriminalistička obrada i ispitivanje, nakon čega su predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Akcija je sprovedena po nalogu Osnovnog suda u Bijeljini i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u saradnji sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kpd Foca

10.11.2023 13:44

Sta je sa mojim direktorom Sinisom Goljaniom?Kada on dolazi na red?

ODGOVORITE
Name

Heftač

10.11.2023 14:11

Nikada,on je školski s primjer snsd kadra,neobrazovan korumpirani I mentalno poremećen.

Name

Cane

10.11.2023 15:49

Kad ce doci na red Milovanovic i Trninic? Pokradose sve sto se moze ukrasti? Veci lopovi u Republici Srpskoj nepostoje,naravno posle šefa. On je broj 1.

ODGOVORITE
Name

Mladen

10.11.2023 19:20

Nista od toga unaprijed se zna da su oslobodeni jos ce im odstetu traziti🤣🤣🤣

ODGOVORITE