Продужен притвор до 39 дана оцу дјечака - убице

Виши суд у Београду продужио је притвор до 30 дана оцу дјечака који је осумњичен да је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду убио девет вршњака и једног чувара те школе.

Србија 09.11.2023 | 21:59
Продужен притвор до 39 дана оцу дјечака - убице

Притвор је Владимиру К. продужен да не би поновио кривично дјело, као и с обзиром на то да је за његово кривично дјело прописана казна затвора већа од 10 година.

Осим тога, начин извршења и тежина посљедица кривичног дјела изазвали су узнемирење јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка, саопштено је из овог суда.

Оцу Владимиру К. је оптужницом, која је 10. октобра предата Вишем суду на потврђивање, на терет стављено тешко кривично дјело против опште сигурности, док је мајци Миљани К. на терет стављено извршење кривичног дјела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Мајци дјечака Миљани К. је прије мјесец дана одређена мјера забране прилажења, састајања или комуницирања са одређеним лицем, односно забрањено јој је да прилази, састаје се или комуницира са сином К.К, свједоком у овом поступку. 

(Срна) Фото: Курир/Ненад Костић 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мицко

09.11.2023 23:22

Притвор је Владимиру К. продужен да не би поновио кривично дело... Ста, да неце мозда и друго неко дијете обуцити да пуца за тих мјесец дана. Е туго моја, ко је данас све судија и тузилац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја

10.11.2023 08:17

Бозе драги; какви глупи идиоти доносе пресуде.

ОДГОВОРИТЕ