Тужили хотел јер су им послужили воду у којој је била семена течност!

Један брачни пар тужи ланац луксузних хотела Ритз-Царлтон због наводне испоруке флаше воде коју је један од запослених контаминирао семеном течности (спермом).

Занимљивости 06.11.2023 | 15:34
Тужили хотел јер су им послужили воду у којој је била семена течност!

Жена и њен муж – који се у тужби помињу као Јане и Јохн Дое – посетили су хотел Ритз-Царлтон у Халф Моон Баy, Калифорнија, прошлог новембра, али се њихов удобан боравак од четири ноц́и претворио у ноц́ну мору!

Једне вечери када је супруга затражила неколико флаша воде за пиц́е. Након што их је испоручио члан хотелског особља, Јане Дое је једну од флаша ставила на ноц́ни ормариц́ поред свог кревета и заспала без да је попила пиц́е из ње.

Касније те ноц́и, пробудила се, узела гутљај воде и одмах схватила да нешто није у реду. Вода је имала чудан укус који је застрашујуц́е препознала…

“Отворила га је, попила пиц́е и одмах знала да нешто није у реду са течношц́у коју је управо прогутала“, рекли су адвокати жене.

Џејн До је била ужаснута, престрављена, посрамљена и понижена, али је своју сумњу поделила са својим мужем, који је потом замолио представнике обезбеђења и управе хотела да позову полицију.

Пар је рекао полицији да је флаширана вода коју им је испоручило особље луксузног хотела садржавала “семеном течности (спермом)“ и да полицајци нису имали избора осим да узму узорак за анализу. Довољно шокантно, резултати теста су показали да је заиста садржавао семену течности

“Риц-Царлтон је накнадно послао флашу воде у лабораторију на анализу, а тестирање је потврдило да вода садржи сперму“, наводи се у тужби поднетој 12. октобра.

Према Бусинесс Инсидер Магазину, хотел Ритз-Царлтон нец́е дати флашу воде или копију резултата теста органима за спровођење закона на анализу и „нец́е открити идентитете запослених у хотелу који су тог дана били на дужности како би њихово порекло и криминал историје се могу испитати.”

Између осталоГ у тужби се наводи да је Џон Доу лишен дружења, наклоности, љубави и сексуалних односа своје жене И сада пар сада тужи ланац хотела због одобравања понашања своје запослене и тужи га за сексуално злостављање, намјерно наношење емоционалног стреса, немар и губитак конзорцијума.

Тврдец́и да су њихови поступци или недостатак тога довели до симптома попут „ тескоба, нервоза, анксиозност, туга, брига, шок, понижење и срамота.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар