Tužili hotel jer su im poslužili vodu u kojoj je bila semena tečnost!

Jedan bračni par tuži lanac luksuznih hotela Ritz-Carlton zbog navodne isporuke flaše vode koju je jedan od zaposlenih kontaminirao semenom tečnosti (spermom).

Zanimljivosti 06.11.2023 | 15:34
Tužili hotel jer su im poslužili vodu u kojoj je bila semena tečnost!

Žena i njen muž – koji se u tužbi pominju kao Jane i John Doe – posetili su hotel Ritz-Carlton u Half Moon Bay, Kalifornija, prošlog novembra, ali se njihov udoban boravak od četiri noći pretvorio u noćnu moru!

Jedne večeri kada je supruga zatražila nekoliko flaša vode za piće. Nakon što ih je isporučio član hotelskog osoblja, Jane Doe je jednu od flaša stavila na noćni ormarić pored svog kreveta i zaspala bez da je popila piće iz nje.

Kasnije te noći, probudila se, uzela gutljaj vode i odmah shvatila da nešto nije u redu. Voda je imala čudan ukus koji je zastrašujuće prepoznala…

“Otvorila ga je, popila piće i odmah znala da nešto nije u redu sa tečnošću koju je upravo progutala“, rekli su advokati žene.

Džejn Do je bila užasnuta, prestravljena, posramljena i ponižena, ali je svoju sumnju podelila sa svojim mužem, koji je potom zamolio predstavnike obezbeđenja i uprave hotela da pozovu policiju.

Par je rekao policiji da je flaširana voda koju im je isporučilo osoblje luksuznog hotela sadržavala “semenom tečnosti (spermom)“ i da policajci nisu imali izbora osim da uzmu uzorak za analizu. Dovoljno šokantno, rezultati testa su pokazali da je zaista sadržavao semenu tečnosti

“Ric-Carlton je naknadno poslao flašu vode u laboratoriju na analizu, a testiranje je potvrdilo da voda sadrži spermu“, navodi se u tužbi podnetoj 12. oktobra.

Prema Business Insider Magazinu, hotel Ritz-Carlton neće dati flašu vode ili kopiju rezultata testa organima za sprovođenje zakona na analizu i „neće otkriti identitete zaposlenih u hotelu koji su tog dana bili na dužnosti kako bi njihovo poreklo i kriminal istorije se mogu ispitati.”

Između ostaloG u tužbi se navodi da je Džon Dou lišen druženja, naklonosti, ljubavi i seksualnih odnosa svoje žene I sada par sada tuži lanac hotela zbog odobravanja ponašanja svoje zaposlene i tuži ga za seksualno zlostavljanje, namjerno nanošenje emocionalnog stresa, nemar i gubitak konzorcijuma.

Tvrdeći da su njihovi postupci ili nedostatak toga doveli do simptoma poput „ teskoba, nervoza, anksioznost, tuga, briga, šok, poniženje i sramota.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar