Јелена Карлеуша проговорила о разводу од Душка и открила да ли још живе заједно!

Јелена Карлеуша у последње време није много у медијима говорила о приватном животу и односу са супругом Душком Тошићем.

Забава 05.11.2023 | 18:28
Јелена Карлеуша проговорила о разводу од Душка и открила да ли још живе заједно!

Писало се и да је Душко у љубави с Јеленином колегиницом, што је она демантовала, а сада је гостујући у једној емисији открила да ли има партнера који њој може да доскочи и да ли још увек она и Душко живе заједно.

"Па ти причаш са женом која је у браку 16,17 година", рекла је Јелена, на шта се водитељка надовезала: "Тако је, али ту су биле и неке турбуленције…".

"Јесу, људи углавном мисле да смо се Душко и ја развели, али не, гле чуда! Ми смо и даље у браку и и даље живимо заједно, у 4 зида", открила је Јелена у емисији "Мале ствари".

Jelena Karleuša, Duško TošićФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ, СТАРСПОРТ

Приликом гостовања водитељка је упитала Јелену да ли постоје дани када је она на измаку снаге и заплаче, на шта је певачица одговорила: "Имам дане када дођем кући и помислим: 'Е сада сам дотерала до краја!', када наиђе нешто што ја не могу да исхендлујем. То мене издваја са ове наше схоw-биз сцене, ја имам ту истрајност", рекла је Јелена, па додала:

"Јако ретко плачем, а када плачем то су ствари за које не би веровали да ја плачем. То су ствари које немају везе са мном, на пример, убијање животиња, неправда према другим људима. Ја због себе никада нисам заплакала, не дозвољавам себи да икада будем жртва", открила је Карлеуша.

(Курир.рс/Мондо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јој

07.11.2023 12:51

Ал' се пре.ерава.Варали су једно друго, гдје и када су стигли.Посебно се она избламирала са оним Врањешом.Само глумата.А он једне реченице није у стању саставити.

ОДГОВОРИТЕ