Jelena Karleuša progovorila o razvodu od Duška i otkrila da li još žive zajedno!

Jelena Karleuša u poslednje vreme nije mnogo u medijima govorila o privatnom životu i odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

Zabava 05.11.2023 | 18:28
Jelena Karleuša progovorila o razvodu od Duška i otkrila da li još žive zajedno!

Pisalo se i da je Duško u ljubavi s Jeleninom koleginicom, što je ona demantovala, a sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila da li ima partnera koji njoj može da doskoči i da li još uvek ona i Duško žive zajedno.

"Pa ti pričaš sa ženom koja je u braku 16,17 godina", rekla je Jelena, na šta se voditeljka nadovezala: "Tako je, ali tu su bile i neke turbulencije…".

"Jesu, ljudi uglavnom misle da smo se Duško i ja razveli, ali ne, gle čuda! Mi smo i dalje u braku i i dalje živimo zajedno, u 4 zida", otkrila je Jelena u emisiji "Male stvari".

Jelena Karleuša, Duško TošićFOTO: STEFAN STOJANOVIĆ, STARSPORT

Prilikom gostovanja voditeljka je upitala Jelenu da li postoje dani kada je ona na izmaku snage i zaplače, na šta je pevačica odgovorila: "Imam dane kada dođem kući i pomislim: 'E sada sam doterala do kraja!', kada naiđe nešto što ja ne mogu da ishendlujem. To mene izdvaja sa ove naše show-biz scene, ja imam tu istrajnost", rekla je Jelena, pa dodala:

"Jako retko plačem, a kada plačem to su stvari za koje ne bi verovali da ja plačem. To su stvari koje nemaju veze sa mnom, na primer, ubijanje životinja, nepravda prema drugim ljudima. Ja zbog sebe nikada nisam zaplakala, ne dozvoljavam sebi da ikada budem žrtva", otkrila je Karleuša.

(Kurir.rs/Mondo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joj

07.11.2023 12:51

Al' se pre.erava.Varali su jedno drugo, gdje i kada su stigli.Posebno se ona izblamirala sa onim Vranješom.Samo glumata.A on jedne rečenice nije u stanju sastaviti.

ODGOVORITE