Теа промијенила текст пјесме "Израел и Палестина

Теа Таировић одлучила је да због рата на Блиском истоку речи своје песме “Израел” и “Палестина” промени у “Шпанија” и “Аргентина” и тако ће убудуће и певати ову песму на наступима.

Магазин 04.11.2023 | 15:41
Теа промијенила текст пјесме "Израел и Палестина

Како Курир сазнаје од извора блиском певачици, Теи су јако тешко пале критике на друштвеним мрежама на њен рачун да је неумесно певати о Израелу и Палестини док у тим земљама влада ратно стање, као и да је прогнозирала овај рат, те ће ову песму певати са измењеним текстом до краја сукоба.

“Премијера” песме са новим текстом била је синоћ на једном приватном слављу где се Теа појавила као специјално изненађење, а колико је бакшиша добила, сведочи и снимак са лица места, на коме се види да једва држи микрофон од свежња новчаница.

(Курир)   Фото: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Цајка

04.11.2023 16:50

Само говњива мотка и ове сто каце велике паре по певаљкама и овјављују.Колико породица нема дјетету за узину,нема за патике купује неке јефтиније а они сликају новац и објављују,какав новац,онај прљави од дроге и крадје јер да раде у реалном сецтор за неку плату не би могли да ките певаљке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цајка

05.11.2023 16:09

Апсолутно тацно...и јос једном видљиво који смо ми примитивци када ове новопецене кура..ма филујемо до бесвести, а да многи сутра нити за кифлу имају...док се ова и њој слицне ЕСТРАДНЕ УМЕТНИЦЕ прцају са киме стигну.