Tea promijenila tekst pjesme "Izrael i Palestina

Tea Tairović odlučila je da zbog rata na Bliskom istoku reči svoje pesme “Izrael” i “Palestina” promeni u “Španija” i “Argentina” i tako će ubuduće i pevati ovu pesmu na nastupima.

Magazin 04.11.2023 | 15:41
Tea promijenila tekst pjesme "Izrael i Palestina

Kako Kurir saznaje od izvora bliskom pevačici, Tei su jako teško pale kritike na društvenim mrežama na njen račun da je neumesno pevati o Izraelu i Palestini dok u tim zemljama vlada ratno stanje, kao i da je prognozirala ovaj rat, te će ovu pesmu pevati sa izmenjenim tekstom do kraja sukoba.

“Premijera” pesme sa novim tekstom bila je sinoć na jednom privatnom slavlju gde se Tea pojavila kao specijalno iznenađenje, a koliko je bakšiša dobila, svedoči i snimak sa lica mesta, na kome se vidi da jedva drži mikrofon od svežnja novčanica.

(Kurir)   Foto: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Cajka

04.11.2023 16:50

Samo govnjiva motka i ove sto kace velike pare po pevaljkama i ovjavljuju.Koliko porodica nema djetetu za uzinu,nema za patike kupuje neke jeftinije a oni slikaju novac i objavljuju,kakav novac,onaj prljavi od droge i kradje jer da rade u realnom sector za neku platu ne bi mogli da kite pevaljke.

ODGOVORITE
Name

Re Cajka

05.11.2023 16:09

Apsolutno tacno...i jos jednom vidljivo koji smo mi primitivci kada ove novopecene kura..ma filujemo do besvesti, a da mnogi sutra niti za kiflu imaju...dok se ova i njoj slicne ESTRADNE UMETNICE prcaju sa kime stignu.