Опрезно возити између БЛ и Јајца - оборена стабла

Метеоролози упозоравају на јаке ударе вјетра и падавине, тако да се савјетује опрезнија вожња, прилагођена тренутним условима и стању на путевима.

Република Српска 03.11.2023 | 07:44
Опрезно возити између БЛ и Јајца - оборена стабла

Учестали су и одрони на бројним дионицама, а осим одрона може бити и грања, те срушених стабала. Посебно се издвајају магистрални пут Јајце- Бањалука (Подмилачје) и Олово- Кладањ (Караула) гдје је дошло до рушења стабала, што угрожава безбједни саобраћај.

На дионици магистралног пута Коњиц-Јабланица изводе се радови у мјесту Лендава, због чега је сваким даном, од 7.30 до 16 часова саобраћај регулисан семафорима, уз наизмјенично пропуштање возила. Санациони радови изводе се и на двије локације магистралног пута М-4. Радови у Сижју (Лукавац-Грачаница) изводе се сваким даном у времену од 8 до 16 часова, уз регулисање саобраћаја семафорима.

А на дионици Тузла-Калесија, радови су у мјесту Миљановци, па се сваким даном (осим недјеље) од 8 до 17 сати саобраћа успорено-једном траком. На магистралном путу Семизовац-Олово-Кладањ на неколико локација изводе се санациони радови, па се на тим дионицама саобраћа успорено, наизмјеничним пропуштањем возила.

Коментари / 0

Оставите коментар