Вјерујем у Србију као слободну и независну државу

Српска напредна странка је спремна да изађе на изборе 17. децембра и провјери свој политички легитимитет, изјавио је Милош Вучевић, министар одбране Србије у емисији МАТ БН ТВ.

Србија 02.11.2023 | 21:19
Вјерујем у Србију као слободну и независну државу

“Избори су празник демократије и прилика да грађани одлуче куда држава треба да иде. Ако изборна воља грађана буде јасно изражена улазимо у период наредне четири године када нећемо имати изборе, да би одговорили на бројне изазове почев од КиМ до мира и сабилности у региону”, каже Вучевић.

СНС је прва предала листу. За мање од четири сата смо скупили готово сто хиљада потписа што показује не само добру организацију странке него и расположење грађана, истиче Вучевић и додаје:

“Александар Вучић је члан странке и носилац листе која је названа “Александар Вучић - Србија не смије да стане”.  Није питање ко је први у странци веч је питање политике, програма и на крају одлуке грађана”.

Вучевић вјерује да ће СНС, када је ријеч о парламентармним изборима, имати бољи резултат него 2022. године.

“Вјерујем у Србију као слободну и независну државу. То не значи да се свађамо и сукобљавамо, али ми не желимо да будемо џак за ударање, не желимо да преписујемо саопштења из неких центара. Ми желимо да имамо нашу владу, наше министарство спољних послова, нашу дипломатију. Нама амбасаде не састављају владу, нама тајкуни не састављају владу, нама не може амбасадор да дође и каже ко може а ко не може да буде министар”, поручио је Вучевић.

(БН) Фото: БН

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Процитао само наслов

04.11.2023 10:07

Остах без реци.

ОДГОВОРИТЕ