Успјешна сарадња болнице Бијељина и клинике Wинтертхур

У протекла три дана у бијељинској болници боравио је др Георгиос Перос, /Јоргос Перос/ хирург из Швајцарске клинике који је радио колоректалне лапароскопске операције у циљу унапређења ендоскопске хирургије у Бијељини.

Република Српска 31.10.2023 | 16:36
Успјешна сарадња болнице Бијељина и клинике Wинтертхур

Др Перос је био водитељ и едукатор Wорксхоп-а из колоректалне лапароскопске хирургије, чији је домаћин била Болница „Свети Врачеви“ Бијељина у сарадњи са Удружењем ендоскопских хирурга БиХ.

Wорксхоп – у су присуствовали и хирурзи из државних болница Тузле, Добоја, Сарајева и Зворника.

„Наставља се успјешна сарадња између бијељинске болнице и клинике Wинтертхур у Швајцарској. Подсјетићу, наша два хирурга су завршила едукације на овој клиници, а сада је др Јоргос испред своје установе три дана боравио у Бијељини, радио у нашој операционој сали и то је најбољи пут како заједно можемо чинити да наши становници имају најбољу услугу. Као диркетор ове установе омогућићу свима који то желе усавршавање у иностраству и стицање нових знања од најбољих стручњака у свијету“, рекао је проф.др Златко Максимовић, директор ЈЗУ Болница „Свети Врачеви“ Бијељина.

Др Георгиос Перос каже да је веома задовољан добром организацијом и изгледом операционих сала у бијељинској болници.
 

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милош-Бања Лука

31.10.2023 16:44

Све честитке за болницу Бијељина. Био сам тамо лежећи пацијент- неупоредиво са нашима овдје у БЛ. Честитке Семберијо, чувајте менадзмент болнице- само да не поклекне у овом опстем расулу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.10.2023 20:31

Хахахаха ни тоалет папира немају.

Name

Свака цаст!

31.10.2023 16:53

Цули смо да ради добре ствари за народ нас јадни, попут интервенција по дзеповима пацијената док их лијеци кисиком домацим који је бољи од медицинског. Само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зüрицх

31.10.2023 21:52

Горе нема у околини верујте

ОДГОВОРИТЕ