Uspješna saradnja bolnice Bijeljina i klinike Winterthur

U protekla tri dana u bijeljinskoj bolnici boravio je dr Georgios Peros, /Jorgos Peros/ hirurg iz Švajcarske klinike koji je radio kolorektalne laparoskopske operacije u cilju unapređenja endoskopske hirurgije u Bijeljini.

Republika Srpska 31.10.2023 | 16:36
Uspješna saradnja bolnice Bijeljina i klinike Winterthur

Dr Peros je bio voditelj i edukator Workshop-a iz kolorektalne laparoskopske hirurgije, čiji je domaćin bila Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina u saradnji sa Udruženjem endoskopskih hirurga BiH.

Workshop – u su prisustvovali i hirurzi iz državnih bolnica Tuzle, Doboja, Sarajeva i Zvornika.

„Nastavlja se uspješna saradnja između bijeljinske bolnice i klinike Winterthur u Švajcarskoj. Podsjetiću, naša dva hirurga su završila edukacije na ovoj klinici, a sada je dr Jorgos ispred svoje ustanove tri dana boravio u Bijeljini, radio u našoj operacionoj sali i to je najbolji put kako zajedno možemo činiti da naši stanovnici imaju najbolju uslugu. Kao dirketor ove ustanove omogućiću svima koji to žele usavršavanje u inostrastvu i sticanje novih znanja od najboljih stručnjaka u svijetu“, rekao je prof.dr Zlatko Maksimović, direktor JZU Bolnica „Sveti Vračevi“ Bijeljina.

Dr Georgios Peros kaže da je veoma zadovoljan dobrom organizacijom i izgledom operacionih sala u bijeljinskoj bolnici.
 

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Miloš-Banja Luka

31.10.2023 16:44

Sve čestitke za bolnicu Bijeljina. Bio sam tamo ležeći pacijent- neuporedivo sa našima ovdje u BL. Čestitke Semberijo, čuvajte menadzment bolnice- samo da ne poklekne u ovom opstem rasulu.

ODGOVORITE
Name

Re

31.10.2023 20:31

Hahahaha ni toalet papira nemaju.

Name

Svaka cast!

31.10.2023 16:53

Culi smo da radi dobre stvari za narod nas jadni, poput intervencija po dzepovima pacijenata dok ih lijeci kisikom domacim koji je bolji od medicinskog. Samo naprijed!

ODGOVORITE
Name

Zürich

31.10.2023 21:52

Gore nema u okolini verujte

ODGOVORITE