Радници затвора у Бијељини писали медијима и властима: "Наш директор је лопов и криминалац"

Радници Казнено-поправног завода Бијељина упутили су отворено писмо о, како кажу, криминалу и дрским злоупотребама директора Миленка Гајића (СНСД) у коме се наводе детаљи криминалних активности и злоупотреба. Отворено писмо, које преносимо у цијелости, је послато на скоро 80 адреса, од медија, МУП-а РС, Тужилаштва, СИПЕ до Владе Републике Српске.

Република Српска 01.11.2023 | 15:54
Радници затвора у Бијељини писали медијима и властима: "Наш директор је лопов и криминалац"

"Обраћамо вам се са надом да ће те помоћи да се заустави овај човјек, директор-криминалац у злоупотреби функције коју тренутно обавља и странке из које долази. А зарад личног богаћења.

Сазнања која смо прикупили указује да је горе поменути приликом изградње новог затвора у Бијељини ушао у комбинацију и дил са извођачем радова из Херцеговине и надзорним одбором из Сарајева, као и са под извођачем Бук-промет Бијељина у циљу остваривања имовинске користи.

Видљиво је да по завршетку радова нису испоштовани грађевински стандарди нити се зна шта је ту уграђено, јер само он има увид у документацију.

Касније је надзорном органу све уредно потписао и није им дао нити једну примједбу, што је, унапријед договорено, а сада је итекако видљиво да новоизграђени комплекс не може служити сврси јер се урушава и руинира.

Извори тврде да код истог постоји најмање 120 лажних фактура на којима су видљива средства за функционисање затвора као што су машине, алати, храна у вриједности око 100 КМ до 500 КМ, а то што је на фактурама никад није ушло у затвор, као што су (климе, акумулатори, фрезе, косачице, алати, храна).

Исти за примање у радни однос је редовно узимао новац, чак је то узео од свог рођака којег је запослио под изговором да новац носи у Бањалуку, помињући помоћнике министра, а и самог министра, за 30.000 се брзо напредује.

У задње вријеме куварима КПЗ-а је наредио да смање потрошњу меса у договору са добављачем, те је могло доћи до побуне осуђених лица. Исти узима новац од добављача, а ови на уштрб тога подижу цијене у затворској кантини.

Прошле године су купљена четири службена возила ни једно није регистровано, а извршене су модификације додатних радови, те се иста и дан данас не користе а зна се да је на њима узео неколико хиљада марака у претходном договору са продавцем.

Такође је познато да је новцем платио стан у Новом Саду гдје је новац пребацио службеним возилом "Октавија", те у центру Бијељине купио плац два дулума, на чијем уређењу раде осуђеници и затворска механизација, гдје ће правити стамбени објекат.

У околини Бијељине гдје се одржавају журке затвореног типа чест је гост, гдје се конзумира кокаин. Великом сумом новца се окористио у протекле двије политичке кампање. 

Затворски ресторан у Амајлијама издаје се гостима без уговора или са уговором гдје приказује мање бројно стање гостију од постојећег.

Пар година уназад видљиве су малверзације на затворској економији са бројним стањем стоке (прасад, свиње, овце, јагњад, пилићи), ту је организовано извлачио новац све под изговором да га носи у Бањалуку.

За доста горе наведених ствари јавности је упозната те је и он сазнао па се без одлагања помирио са својим кумом са којим је прије био у свађи, јер му је јавио да ће кум постати шеф градског одбора СНСД-а, како бих га сачувао.

Кум се зове Марко Михајловић и одмах му је запослио рођеног брата у КПЗ Бијељина. Јавно се прича да је у задње вријеме слагао министра Букејловића везано за новчано стање КПЗ-а Бијељина, како не би запослио специјалног педагога, јер у том случају не би могао остварити имовинску или материјалну корист, а никога није запослио да није имао од тога корист.

Током љета из свог села запослио је лице са инвалидитетом које не може ходати, на мјесто кувара у затвору, узео му је новац под изговором да треба да носи у Бањалуку.

Познато је фалсификовање саобраћајне незгоде са службеним возилом, када је побјегао са лица незгоде у алкохолисаном и надрогираном стању, а у заташкавању су учествовали и неки припадници ПУ Бијељина који су за то награђени јер су дозволили да фалсификатом кривицу преузме његов возач.

Више пута је упозораван да се на економији затвора нису поштовали прописи и мјере везано за појаву свињске куге али и то је заташкано. Ово је само мали дио криминала и злоупотреба службеног положаја директора КПЗ-а Бијељина, који не преза ничега зарад личног богаћења што је за кратко вријеме постало и видљиво кроз његове куће, станове, земљу као што су стан у Новом Саду, стан у елитној згради  у Јерменској улици у Бијељини.

Земља је купљена у најскупљем дијелу Бијељине за прављењем зграде која је већ почела да се ради, викендица и земља у околини Бијељине као и стан на мору

Све те малверзације и криминал је покушао прикрити ороченим кредитом у банци, мада је јасно да то не може покрити ни десет посто криминално стечене имовине нашег директора", поручено је у отвореном писму радника КПЗ Бијељина.

(БН) 

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

Милош

31.10.2023 15:57

Али он је цлан секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голо Брдо

31.10.2023 16:25

Нека Вукан пита свога подпредсједника странке у Бијељини Славишу Цацановића, какве он има дилове са овим човјеком, директором затвора!!??? Чак ни Вукану није лике-вао ову објаву??!

Name

Немања

31.10.2023 17:26

Поред толико медија и портала, на које је послато писмо, нико ни слова није објавио. То јасан доказ да су сви под контролом режима. То исто важи и за вијест око изјаве Лазе Проданвића.

Name

ЦБ БЛ

31.10.2023 17:57

ПОДНЕСЕНЕ ДВИЈЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ В.Д. ДИРЕКТОРА СРНЕ ТАТЈАНЕ ПАРАЂИНЕ Имајући у виду чињеницу да је Новинска агенција Републике Српске – Срна једночлано акционарско друштво чији је акционар Влада Републике Српске, дужни смо да вас обавијестимо да в.д. генерланог директора Татјана Парађина, не само да не ради свој посао одговорно и професионално, него је злоупотребом положаја нанијела Агенцији материјалну штету од више десетина хиљада конвертибилних марака, директно кроз склапање штетних уговора и пропуштањем да поступа у складу са позицијом коју обавља. Изнијећемо само неке од конкретних примјера, држећи се искључиво чињеница, без личних оцјена, остављајући надлежним органима и читаоцима да процијене шта је истина. Кренућемо од радника од којих многи имају уговоре о раду или анексе које је договарала Парађина, а потписала в.д. главног уредника Дуња Пашалић, која по актима Срне то није могла.... Читава Тужба на сајту код Вукана... хттпс://небојсавукановиц.инфо/мобинг-притисци-злоупотребе-радници-срне-поднијели-кривицну-пријаву-против-директорице-татјане-парадјине/

Name

Грађанин

31.10.2023 18:26

Наш предсједник је лопов и криминалац.

Name

Борац

31.10.2023 19:09

Дал плацају затвореници да изадју на пар дана или који дан да се пусте раније из притвора?

Name

055

01.11.2023 00:12

Обер сељацина, комплексас,љигавац, криминалац, је.ац исфрустрираних фризерки, фалсификатор саобрацајних незгода...комплексас који це, ако имало има правде, веци дио свог зивота провести у затворским целијама које се урусавају због његове пљацке. Сто је народ давмо рекао, ко другом јаму копа, сам у њу упада

Name

ГРУЈО

31.10.2023 16:00

Па зар и у затвору крадете. Чудна сте ви црвено криминална секта. Има ли игдје неко на положају од ваших да није лопов или криминалац. Ово је и за Жунича превише. А да неспомињем предсједника владе и његов карактерни его.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ђиђи миђи

31.10.2023 16:03

Чуј, оваква овчија фаца да буде лопов, чисто сумЉам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

све Додикови мафијаси

31.10.2023 16:03

Милокрад највисе воли лопове. Такви су му и дјеца, сестрици и кумови и комплетно окрузење. Дје’с лопове?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац БЛ

31.10.2023 16:05

Нека ми неко наведе име постеног у Снсд-у, да сви знамо ко је тај, Ако уопсте постоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

31.10.2023 16:19

Има један постен а то је Миле ронхил

Name

Ре постени

31.10.2023 16:26

Поштени Мишко и Златан

Name

Ре

31.10.2023 18:06

Има Душанка Мајкић.

Name

Лазар

01.11.2023 19:22

Продановић није лопов.

Name

Милиционар

31.10.2023 16:05

Тако је у свим државним фирмама, криминал,непотизам и корупција, али сто посто у свим

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД ОЛОС ФУКАРЕ

31.10.2023 16:06

ТО ЈЕ СЕКТА СЕЉАЦИНА ОЛОСА ФУКАРА НЕПИСМЕНИХ И НЕОБРАЗОВАНИХ СЕКТА ..НАРОДЕ МОТКЕ У РУКЕ И ОПЛЕТИМО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАСПОРА

31.10.2023 16:07

Мозе то радити зато сто је СНСД ПАРТИЈА Видио од Додика,и он је купио цитави Бања Луку од НАРОДНИХ ПАРА ТЈ.БУДЗЕТА РЕП. СРПСКЕ СВО БОГАТСТВО ЈЕ У РУКАМА ДОГИКОВЕ ФАМИЛИЈЕ ,ПРИЈАТЕЉА,КУМОВА И ПОЛТРОНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сл

31.10.2023 16:08

Аууу кад једног Дана буде затвореник због наведеног криминала присесце му свака марка коју је узео за себе .има да га гузе и да буде цистацица у целији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

31.10.2023 16:18

Цим му видис њуску јасно је о каквом олосу се ради.Надам се само да це неко реаговати на ово!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац БЛ

31.10.2023 16:19

Да има дрзаве све би му одузела И био би у затвору најмање 30 година. Украдено вратити дрзави. И од свих лопова слицних њему И вецих од њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рере

31.10.2023 21:35

Сељак на квадрат. Само да видите понасање и бахацење дотицног. Цобан

Name

Ветеран

31.10.2023 16:22

Треба ово све испитати и ако је истина одмах му одузети сву имовину и у затвор бар 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Кум

31.10.2023 16:24

Креше секретарицу у електро, и мужић јој се не буни јер су коалиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

31.10.2023 16:29

И зашто сад власт,ако је власт не поступи по дојави, имају пријаву свједоке и шта? Ником ниста ,секта недодирљива,...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

31.10.2023 16:30

Гдје Тужилаштво? Шта чекају?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

31.10.2023 16:58

Тузиластво не постоји. Постоје неки људи, који су науцили само једну правну радњу, а то је Наредба о обустављању истраге. Ти људи не би могли добити запослење ни у једној озбиљној фирми. Срамотне су њихове наредбе и истраге.

Name

Кајгана на Квадрат

31.10.2023 18:04

Кајганиц је затворен у својој канцеларији као таоц, ха, ха..

Name

Лука

31.10.2023 16:31

Свима је стигло, зашто не провјере и утврде, а онда казне!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ован

31.10.2023 16:39

Нека умиљата фаца, ко би рекао, да је тако снабдјевен марифетлуцима. Ако још мандат остане, неће нико бити у затвору!

Name

Сељацина лоповска

31.10.2023 16:33

Обукао одјело. Мозе ли уводјење смртне казне за лопове који поткрадају дрзаву?

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД у души

31.10.2023 16:36

Нај смо јачи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Додам

31.10.2023 17:00

Немере нам нико ништа !

Name

055

31.10.2023 16:40

Барем је то лако само из канцеларије у апартман са ресеткама,када је све ту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

31.10.2023 16:44

НЕКА ЈЕ СТИД СВИХ АКАДЕМИКА, ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА, ПРОФЕСОРА, БОРАЦА, ДОКТОРА... ДА ЈЕ ДЈЕЧАК ОД 5 ГОДИНА ПРОГОВОРИО ШТО ОНИ НИСУ СМЈЕЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛОПОВИ СУ ПОСТАВИЛИ ЛОППОВА

31.10.2023 16:49

Штаће писати власти кад од власти тз нема већих лопова . И ДЈЕЦА ИХ ЗОВУ ЛОПОВИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МеНАГЕР

31.10.2023 16:50

Несто су у последње вријеме затвори у РСу актуелни Сви који су објавили ово писмо "радника" КПЗ Бјељина су добро искористени (додусе имају вијест али би се мозда требало мало боље испитати о свему и ста би све могло стајати иза овога) Који је разлог изласка у јавности овог писма бас сада Ако се зна да се такве радње десавају вец 15ак година не само у затворима него у свим дрзавним фирмама у РСу Коалиција на власти у РСу је пуна кланова и само је један од кланова бацио око на ову директорску функцију (или је вец добио али се мора ријесити овај тренутни директор) Знаци вјероватно се руси овај овакав да би досао гори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Видиш

31.10.2023 16:58

Шта све радници себи дозвољавају ! Па није вам ово социјалистичко самоуправљање ! Ако странка у називу има "социјал-демократију", не мора значити да се они морају понашати у складу са тиме, када сви знамо да је њима драже феудално уређење ! Ови радници треба да се стиде, нашли су оваког човека да нападју !

ОДГОВОРИТЕ
Name

МеНАГЕР

31.10.2023 20:19

Нису то уопсте у питању радници У питању је неко много "јаци" Мозда је у овој прици цак и неко ко је ово писмо измедју осталих послао и сам себи

Name

Ха Ха

31.10.2023 20:52

"Менаџеру" пријатељу, прије ће бити да си ти негдје портир, чим се не разумијеш у сатиру, у мјесто лектире, у средини књиге "Блек Стена" или "Загор Те-Неј" !

Name

МеНАГЕР

31.10.2023 21:33

А мозда сам само тразио прикладан простор за свој коментар Инаце највисе волим цитати измедју редова

Name

ДЈЕСИ ЛОПОВЕ!

31.10.2023 17:17

Треба отворити сајт *ДЈЕСИ лопове* и тако раскринкавати све лоповлуке у овој напаћеној земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

31.10.2023 17:28

Молим ако неко зна једног поштеног цовјека и СНСД-у да објави његово име.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан СНСД-а

31.10.2023 19:11

Ево ја сам поштен, и члан сам преко 20 година. Ал ми не дају да будем директор. Шта да радим? Помозите људи да будем директор.

Name

Бањалука

31.10.2023 17:28

Па да није не би био директор, не разумијем шта пишете сами смо бирали ово...

ОДГОВОРИТЕ
Name

врбас

31.10.2023 17:29

Хахаха писали СРНИ и АТВ....хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан.

31.10.2023 17:32

Сви сте ви лопови само гаце себи купујете остало све крадете од народа Ето истина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Угљеса

31.10.2023 17:58

Па гдје је инспекција

Name

Ех тебра

01.11.2023 09:13

Јесил' сигуран за гаће..??

Name

Xyз

31.10.2023 17:34

Господин је од радника затвора направио своју приватну војску а прича се и да је купио стан у Београду на води...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мо

31.10.2023 17:36

Ако је истина да се ово десава у једном затвору, ста ли је са другим, "финансијски моцнијим" установама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвени

31.10.2023 17:38

Потрошен је, морају неког и у затвор послати да се покаже да муп и тужилаштво нешто раде. Доћи ће нови послушник и вјероватно гори од овог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Може,

31.10.2023 18:05

Може ли само једно појашњење, ако већ имају своју економију за производњу меса шта ће им добављачи. Ово је толико наивна оптужба да малкице има и неистине. Лазар је је оптужио одборнике и људе из СНСД-а Братунцу, а не све које ви помињете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

31.10.2023 19:38

И птице на грани знају да је ово много горе, него што је написано у овом писму и годинама траје. Успешан Гајић.

Name

Тако

31.10.2023 19:22

Све Ћорићев Клан,

ОДГОВОРИТЕ
Name

рОмиз

31.10.2023 20:01

Он је за Реџу извиђач

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миловановиц

31.10.2023 21:33

Па доста је висе Гајица и његовог лоповлука, бахацења, бјезања од полиције, фалсификовање удеса, изивљавање над радницима и цлановима странке. А пред јацим клеци и плаце, моли. Смрдо један сељацки умислио да зна све и да влада свима. Слагао си све Гајицу, а добро знас кога и за ста. Досао ти је крај, пакуј се и гони у ЦИПС за салтер!!! Ако смијес тамо од Терзица, јер си и њега слагао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Бијељина

31.10.2023 21:39

Ми чланови СНСД Бијељина смо се склонили у крај због оваквих хостаплера. Поштен човјек и нормалан члан СНСД-а не може доћи до ријечи од ових џукела, само дај све њима. Зато су такви резултати у Бијељини, народу је мука и зло када виде Гајића и њему сличне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси осудјеник

31.10.2023 21:41

Ливада теска. Само говори све по закону а везе нема. Мисли да га се неко боји, а увијек гура постене људе испред себе. Има добрих људи у затвору у бн, постених радника. Али овај то све користи, мис један мали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цадјавица

31.10.2023 21:42

Дотицни је издао своје село висе путаа. Миленко знас о цему прицам. Ниси висе позељан иди лази даље, али сто даље од нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитна

31.10.2023 21:50

Па и зени си заврсио пивисицу,награду за рад све у дому здравља, уцјенио си Данијелу Дјукин. Зена инаце ради у рацуноводст у у дому здравља и добија повисицу док доктори који раде у хитној 24х не добијају, јер преднкст има ДРАГАНА из рацуновоства. ДОСТА ВИСЕ!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан

31.10.2023 22:34

Тацно, у августу добила 20 посто на плату!! А доктори ниста, све се прецутно одрадило.

Name

Пера

31.10.2023 21:59

Ја не могу да вјерујем да је дотични члан СНСДа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоца

31.10.2023 22:07

Перо реагуј, овај отисао далеко бас изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Затвор

31.10.2023 22:20

Испитајте дипломе командира које Гајиц поставља!!!! За годину дана донесу "диплому" факултета и постави их за командире.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

31.10.2023 22:46

Ово је кап у мору, клупко се тек поцело одмотавати! Није само снсд мафијаска организација, гдје су коалициони партнери па прелетаци "папци" њихов криминал, њихово енормно богатство, па имовина њихових породица, кумова.... Кад падне главни бос, најважнија карика у ланцу, иду и сви остали..... Све одузети па на дозивотну робију без опроста и без изузетка! Појединци из опозиције који буду сауцесници злоцина (у функцији застите криминалаца) треба извести пред суд народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луне

01.11.2023 00:17

Он је криминалац годинама као и многи други ,Јо’с док је радио у станици полиције То је вец 15 година , ту полицију у РС Требало је укинути вец одавно то је све голи криминалац ,И основати заједницку полицију БИХ гдје це бити сви контролисани Зато ти криминалци у РС хоце да буде полиција РС даих нико неконтролисе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

01.11.2023 06:26

Зар мислите да је у другим затворима боље? Неколико навода и примјера: директор КПЗ Фоча је вјечити директор (вјероватно толико подобан, а у торбици носи пиштољ константно). Питам се зашто? Неког се боји или му пријете, а недавно саобраћајка и 24 сата у провалији. У КПЗ Бањалука већ деценијама један добављач кога контролише и дебело се уграђује бивши директор Селак кога на радном мјесту нема двије године. Прима ли плату питам се? А, ено га вратио се на велика врата и поново креира политику и води затвор из сјене ( поставио свог ВД на конто гласова подршке српском члану за последњи вето). Како прође бивши директор КПЗ Требиње, чини ми се Јанковић? А помоћник министра, не један већ оба посебне приче, послови, релације, узимања итд. Браво Лазаре Продановићу ископао си јаму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ИСТИНА

01.11.2023 08:18

Не контролише Селак никог у Бањалуци они су БЛИЖА ФАМЕЛИЈА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пенолози

01.11.2023 09:22

Само знам откад Селак није више на пословима Извршења кривичних санкција да је завладао општи хаос и јавашлук у КП Домовима. У КПЗ Туњице је опште расуло, криминалци и службеници су постали једно као браћа. Ипак је Селак био велики ауторитет и страх и трепет, а без тога затворске установе не могу да функционишу.

Name

Модрица

01.11.2023 09:47

Људи заклео би се да сам ову главу видио у једном хотелу у Мађарској с неком црнком. Али заклео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јел бога ти

01.11.2023 11:34

А тако фина интелектуалног изгледа и држања нам његова фаца изгледа. Ко бих рекао да се бави криминалним радњама ,а срећа па има стелу кад заглави на робију . Сам себи све организује .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници кпза

01.11.2023 11:40

Путуј игуманеееее!!!!!!! Не окреци се. Уназадио си нас 10 година!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

01.11.2023 13:11

Министре Букејловицу ајде види па га сацувај, видис ста све ради и циме се бави. Ако подрзавате овог целавца исти сте као он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једини директор у РС

01.11.2023 13:12

Који вози цетири слузбена аута

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сл

01.11.2023 16:04

Права љигава лоповска фаца.сељак у оделу СА сатом на руци.кркан и прецарант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голо брдо

01.11.2023 16:54

Два пута си нас слагао за запослење сина, радите изборе бице, показоте се на избкрима бице говорио си Гајуне. Касније опет си рекао нисам могао БЛ се све пута, радите ове изборе бице сада могу ојацао сам. Сједио си нам у куци и то говорио, све смо урадили како си рекао и све си слагао Гајунееее лопове!!! Сада само пролетис у црним пасатима,октавијама, голфовима и не позддављас висе. Успио си у зивоту, цули смо да си запослио родјаке,комсије,кумове,пријатеље,фамилију, а остале си само лагао. Не мозе довијека Гајунеееее.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа

01.11.2023 19:03

Чудно,сви из црвене секте то раде. Опет на изборе за црвену секту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

02.11.2023 08:17

Читам ово. Нисам никад оставила коментар на порталу, али сад имам потребу. Најгоре је што он и није СНСД. Нико овог човјека није ни знао до прије пар година, и онда се напрасито појавио. Не долази из структуре, упозната сам да је водио изборни штаб када је Петровић побиједио на свим мјестима. Да ли је ово случајно? Или је двоструки играч? Ко држи овог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

02.11.2023 13:48

Поштен човјек, немојте тако, мене је увјек пустао из затвора на продужени викенд, мало се почасти и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранзо

03.11.2023 07:46

ЂЕС' ЛОПОВЕЕЕЕЕЕ !!!11

ОДГОВОРИТЕ
Name

САЊА

03.11.2023 11:03

Овај текст је сатиричног карактера и стање је много горе него што је описано.

ОДГОВОРИТЕ