Radnici zatvora u Bijeljini pisali medijima i vlastima: "Naš direktor je lopov i kriminalac"

Radnici Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina uputili su otvoreno pismo o, kako kažu, kriminalu i drskim zloupotrebama direktora Milenka Gajića (SNSD) u kome se navode detalji kriminalnih aktivnosti i zloupotreba. Otvoreno pismo, koje prenosimo u cijelosti, je poslato na skoro 80 adresa, od medija, MUP-a RS, Tužilaštva, SIPE do Vlade Republike Srpske.

Republika Srpska 01.11.2023 | 15:54
Radnici zatvora u Bijeljini pisali medijima i vlastima: "Naš direktor je lopov i kriminalac"

"Obraćamo vam se sa nadom da će te pomoći da se zaustavi ovaj čovjek, direktor-kriminalac u zloupotrebi funkcije koju trenutno obavlja i stranke iz koje dolazi. A zarad ličnog bogaćenja.

Saznanja koja smo prikupili ukazuje da je gore pomenuti prilikom izgradnje novog zatvora u Bijeljini ušao u kombinaciju i dil sa izvođačem radova iz Hercegovine i nadzornim odborom iz Sarajeva, kao i sa pod izvođačem Buk-promet Bijeljina u cilju ostvarivanja imovinske koristi.

Vidljivo je da po završetku radova nisu ispoštovani građevinski standardi niti se zna šta je tu ugrađeno, jer samo on ima uvid u dokumentaciju.

Kasnije je nadzornom organu sve uredno potpisao i nije im dao niti jednu primjedbu, što je, unaprijed dogovoreno, a sada je itekako vidljivo da novoizgrađeni kompleks ne može služiti svrsi jer se urušava i ruinira.

Izvori tvrde da kod istog postoji najmanje 120 lažnih faktura na kojima su vidljiva sredstva za funkcionisanje zatvora kao što su mašine, alati, hrana u vrijednosti oko 100 KM do 500 KM, a to što je na fakturama nikad nije ušlo u zatvor, kao što su (klime, akumulatori, freze, kosačice, alati, hrana).

Isti za primanje u radni odnos je redovno uzimao novac, čak je to uzeo od svog rođaka kojeg je zaposlio pod izgovorom da novac nosi u Banjaluku, pominjući pomoćnike ministra, a i samog ministra, za 30.000 se brzo napreduje.

U zadnje vrijeme kuvarima KPZ-a je naredio da smanje potrošnju mesa u dogovoru sa dobavljačem, te je moglo doći do pobune osuđenih lica. Isti uzima novac od dobavljača, a ovi na uštrb toga podižu cijene u zatvorskoj kantini.

Prošle godine su kupljena četiri službena vozila ni jedno nije registrovano, a izvršene su modifikacije dodatnih radovi, te se ista i dan danas ne koriste a zna se da je na njima uzeo nekoliko hiljada maraka u prethodnom dogovoru sa prodavcem.

Takođe je poznato da je novcem platio stan u Novom Sadu gdje je novac prebacio službenim vozilom "Oktavija", te u centru Bijeljine kupio plac dva duluma, na čijem uređenju rade osuđenici i zatvorska mehanizacija, gdje će praviti stambeni objekat.

U okolini Bijeljine gdje se održavaju žurke zatvorenog tipa čest je gost, gdje se konzumira kokain. Velikom sumom novca se okoristio u protekle dvije političke kampanje. 

Zatvorski restoran u Amajlijama izdaje se gostima bez ugovora ili sa ugovorom gdje prikazuje manje brojno stanje gostiju od postojećeg.

Par godina unazad vidljive su malverzacije na zatvorskoj ekonomiji sa brojnim stanjem stoke (prasad, svinje, ovce, jagnjad, pilići), tu je organizovano izvlačio novac sve pod izgovorom da ga nosi u Banjaluku.

Za dosta gore navedenih stvari javnosti je upoznata te je i on saznao pa se bez odlaganja pomirio sa svojim kumom sa kojim je prije bio u svađi, jer mu je javio da će kum postati šef gradskog odbora SNSD-a, kako bih ga sačuvao.

Kum se zove Marko Mihajlović i odmah mu je zaposlio rođenog brata u KPZ Bijeljina. Javno se priča da je u zadnje vrijeme slagao ministra Bukejlovića vezano za novčano stanje KPZ-a Bijeljina, kako ne bi zaposlio specijalnog pedagoga, jer u tom slučaju ne bi mogao ostvariti imovinsku ili materijalnu korist, a nikoga nije zaposlio da nije imao od toga korist.

Tokom ljeta iz svog sela zaposlio je lice sa invaliditetom koje ne može hodati, na mjesto kuvara u zatvoru, uzeo mu je novac pod izgovorom da treba da nosi u Banjaluku.

Poznato je falsifikovanje saobraćajne nezgode sa službenim vozilom, kada je pobjegao sa lica nezgode u alkoholisanom i nadrogiranom stanju, a u zataškavanju su učestvovali i neki pripadnici PU Bijeljina koji su za to nagrađeni jer su dozvolili da falsifikatom krivicu preuzme njegov vozač.

Više puta je upozoravan da se na ekonomiji zatvora nisu poštovali propisi i mjere vezano za pojavu svinjske kuge ali i to je zataškano. Ovo je samo mali dio kriminala i zloupotreba službenog položaja direktora KPZ-a Bijeljina, koji ne preza ničega zarad ličnog bogaćenja što je za kratko vrijeme postalo i vidljivo kroz njegove kuće, stanove, zemlju kao što su stan u Novom Sadu, stan u elitnoj zgradi  u Jermenskoj ulici u Bijeljini.

Zemlja je kupljena u najskupljem dijelu Bijeljine za pravljenjem zgrade koja je već počela da se radi, vikendica i zemlja u okolini Bijeljine kao i stan na moru

Sve te malverzacije i kriminal je pokušao prikriti oročenim kreditom u banci, mada je jasno da to ne može pokriti ni deset posto kriminalno stečene imovine našeg direktora", poručeno je u otvorenom pismu radnika KPZ Bijeljina.

(BN) 

Komentari / 82

Ostavite komentar
Name

Miloš

31.10.2023 15:57

Ali on je clan sekte.

ODGOVORITE
Name

Golo Brdo

31.10.2023 16:25

Neka Vukan pita svoga podpredsjednika stranke u Bijeljini Slavišu Cacanovića, kakve on ima dilove sa ovim čovjekom, direktorom zatvora!!??? Čak ni Vukanu nije like-vao ovu objavu??!

Name

Nemanja

31.10.2023 17:26

Pored toliko medija i portala, na koje je poslato pismo, niko ni slova nije objavio. To jasan dokaz da su svi pod kontrolom režima. To isto važi i za vijest oko izjave Laze Prodanvića.

Name

ЦБ БЛ

31.10.2023 17:57

PODNESENE DVIJE KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV V.D. DIREKTORA SRNE TATJANE PARAĐINE Imajući u vidu činjenicu da je Novinska agencija Republike Srpske – Srna jednočlano akcionarsko društvo čiji je akcionar Vlada Republike Srpske, dužni smo da vas obavijestimo da v.d. generlanog direktora Tatjana Parađina, ne samo da ne radi svoj posao odgovorno i profesionalno, nego je zloupotrebom položaja nanijela Agenciji materijalnu štetu od više desetina hiljada konvertibilnih maraka, direktno kroz sklapanje štetnih ugovora i propuštanjem da postupa u skladu sa pozicijom koju obavlja. Iznijećemo samo neke od konkretnih primjera, držeći se isključivo činjenica, bez ličnih ocjena, ostavljajući nadležnim organima i čitaocima da procijene šta je istina. Krenućemo od radnika od kojih mnogi imaju ugovore o radu ili anekse koje je dogovarala Parađina, a potpisala v.d. glavnog urednika Dunja Pašalić, koja po aktima Srne to nije mogla.... Čitava Tužba na sajtu kod Vukana... https://nebojsavukanovic.info/mobing-pritisci-zloupotrebe-radnici-srne-podnijeli-krivicnu-prijavu-protiv-direktorice-tatjane-paradjine/

Name

Грађанин

31.10.2023 18:26

Наш предсједник је лопов и криминалац.

Name

Borac

31.10.2023 19:09

Dal placaju zatvorenici da izadju na par dana ili koji dan da se puste ranije iz pritvora?

Name

055

01.11.2023 00:12

Ober seljacina, kompleksas,ljigavac, kriminalac, je.ac isfrustriranih frizerki, falsifikator saobracajnih nezgoda...kompleksas koji ce, ako imalo ima pravde, veci dio svog zivota provesti u zatvorskim celijama koje se urusavaju zbog njegove pljacke. Sto je narod davmo rekao, ko drugom jamu kopa, sam u nju upada

Name

GRUJO

31.10.2023 16:00

Pa zar i u zatvoru kradete. Čudna ste vi crveno kriminalna sekta. Ima li igdje neko na položaju od vaših da nije lopov ili kriminalac. Ovo je i za Žuniča previše. A da nespominjem predsjednika vlade i njegov karakterni ego.

ODGOVORITE
Name

điđi miđi

31.10.2023 16:03

Čuj, ovakva ovčija faca da bude lopov, čisto sumLJam...

ODGOVORITE
Name

sve Dodikovi mafijasi

31.10.2023 16:03

Milokrad najvise voli lopove. Takvi su mu i djeca, sestrici i kumovi i kompletno okruzenje. Dje’s lopove?????

ODGOVORITE
Name

Borac BL

31.10.2023 16:05

Neka mi neko navede ime postenog u Snsd-u, da svi znamo ko je taj, Ako uopste postoji.

ODGOVORITE
Name

Yu

31.10.2023 16:19

Ima jedan posten a to je Mile ronhil

Name

Re posteni

31.10.2023 16:26

Pošteni Miško i Zlatan

Name

Ре

31.10.2023 18:06

Има Душанка Мајкић.

Name

Lazar

01.11.2023 19:22

Prodanović nije lopov.

Name

Milicionar

31.10.2023 16:05

Tako je u svim državnim firmama, kriminal,nepotizam i korupcija, ali sto posto u svim

ODGOVORITE
Name

SNSD OLOS FUKARE

31.10.2023 16:06

TO JE SEKTA SELJACINA OLOSA FUKARA NEPISMENIH I NEOBRAZOVANIH SEKTA ..NARODE MOTKE U RUKE I OPLETIMO...

ODGOVORITE
Name

DIJASPORA

31.10.2023 16:07

Moze to raditi zato sto je SNSD PARTIJA Vidio od Dodika,i on je kupio citavi Banja Luku od NARODNIH PARA TJ.BUDZETA REP. SRPSKE SVO BOGATSTVO JE U RUKAMA DOGIKOVE FAMILIJE ,PRIJATELJA,KUMOVA I POLTRONA.

ODGOVORITE
Name

Sl

31.10.2023 16:08

Auuu kad jednog Dana bude zatvorenik zbog navedenog kriminala prisesce mu svaka marka koju je uzeo za sebe .ima da ga guze i da bude cistacica u celiji.

ODGOVORITE
Name

Sokolac

31.10.2023 16:18

Cim mu vidis njusku jasno je o kakvom olosu se radi.Nadam se samo da ce neko reagovati na ovo!!!

ODGOVORITE
Name

Borac BL

31.10.2023 16:19

Da ima drzave sve bi mu oduzela I bio bi u zatvoru najmanje 30 godina. Ukradeno vratiti drzavi. I od svih lopova slicnih njemu I vecih od njega.

ODGOVORITE
Name

Rere

31.10.2023 21:35

Seljak na kvadrat. Samo da vidite ponasanje i bahacenje doticnog. Coban

Name

Veteran

31.10.2023 16:22

Treba ovo sve ispitati i ako je istina odmah mu oduzeti svu imovinu i u zatvor bar 20 godina.

ODGOVORITE
Name

A Kum

31.10.2023 16:24

Kreše sekretaricu u elektro, i mužić joj se ne buni jer su koalicija.

ODGOVORITE
Name

Hm

31.10.2023 16:29

I zašto sad vlast,ako je vlast ne postupi po dojavi, imaju prijavu svjedoke i šta? Nikom nista ,sekta nedodirljiva,...

ODGOVORITE
Name

Gojko

31.10.2023 16:30

Gdje Tužilaštvo? Šta čekaju?

ODGOVORITE
Name

Istina

31.10.2023 16:58

Tuzilastvo ne postoji. Postoje neki ljudi, koji su naucili samo jednu pravnu radnju, a to je Naredba o obustavljanju istrage. Ti ljudi ne bi mogli dobiti zaposlenje ni u jednoj ozbiljnoj firmi. Sramotne su njihove naredbe i istrage.

Name

Kajgana na Kvadrat

31.10.2023 18:04

Kajganic je zatvoren u svojoj kancelariji kao taoc, ha, ha..

Name

Luka

31.10.2023 16:31

Svima je stiglo, zašto ne provjere i utvrde, a onda kazne!?

ODGOVORITE
Name

Ovan

31.10.2023 16:39

Neka umiljata faca, ko bi rekao, da je tako snabdjeven marifetlucima. Ako još mandat ostane, neće niko biti u zatvoru!

Name

Seljacina lopovska

31.10.2023 16:33

Obukao odjelo. Moze li uvodjenje smrtne kazne za lopove koji potkradaju drzavu?

ODGOVORITE
Name

SNSD u duši

31.10.2023 16:36

Naj smo jači!

ODGOVORITE
Name

Da Dodam

31.10.2023 17:00

Nemere nam niko ništa !

Name

055

31.10.2023 16:40

Barem je to lako samo iz kancelarije u apartman sa resetkama,kada je sve tu

ODGOVORITE
Name

Vlasenica

31.10.2023 16:44

NEKA JE STID SVIH AKADEMIKA, INTELEKTUALACA, PROFESORA, BORACA, DOKTORA... DA JE DJEČAK OD 5 GODINA PROGOVORIO ŠTO ONI NISU SMJELI.

ODGOVORITE
Name

LOPOVI SU POSTAVILI LOPPOVA

31.10.2023 16:49

Štaće pisati vlasti kad od vlasti tz nema većih lopova . I DJECA IH ZOVU LOPOVIMA

ODGOVORITE
Name

MeNAGER

31.10.2023 16:50

Nesto su u poslednje vrijeme zatvori u RSu aktuelni Svi koji su objavili ovo pismo "radnika" KPZ Bjeljina su dobro iskoristeni (doduse imaju vijest ali bi se mozda trebalo malo bolje ispitati o svemu i sta bi sve moglo stajati iza ovoga) Koji je razlog izlaska u javnosti ovog pisma bas sada Ako se zna da se takve radnje desavaju vec 15ak godina ne samo u zatvorima nego u svim drzavnim firmama u RSu Koalicija na vlasti u RSu je puna klanova i samo je jedan od klanova bacio oko na ovu direktorsku funkciju (ili je vec dobio ali se mora rijesiti ovaj trenutni direktor) Znaci vjerovatno se rusi ovaj ovakav da bi dosao gori

ODGOVORITE
Name

Eto Vidiš

31.10.2023 16:58

Šta sve radnici sebi dozvoljavaju ! Pa nije vam ovo socijalističko samoupravljanje ! Ako stranka u nazivu ima "socijal-demokratiju", ne mora značiti da se oni moraju ponašati u skladu sa time, kada svi znamo da je njima draže feudalno uređenje ! Ovi radnici treba da se stide, našli su ovakog čoveka da napadju !

ODGOVORITE
Name

MeNAGER

31.10.2023 20:19

Nisu to uopste u pitanju radnici U pitanju je neko mnogo "jaci" Mozda je u ovoj prici cak i neko ko je ovo pismo izmedju ostalih poslao i sam sebi

Name

Ha Ha

31.10.2023 20:52

"Menadžeru" prijatelju, prije će biti da si ti negdje portir, čim se ne razumiješ u satiru, u mjesto lektire, u sredini knjige "Blek Stena" ili "Zagor Te-Nej" !

Name

MeNAGER

31.10.2023 21:33

A mozda sam samo trazio prikladan prostor za svoj komentar Inace najvise volim citati izmedju redova

Name

DJESI LOPOVE!

31.10.2023 17:17

Treba otvoriti sajt *DJESI lopove* i tako raskrinkavati sve lopovluke u ovoj napaćenoj zemlji.

ODGOVORITE
Name

Arsa

31.10.2023 17:28

Molim ako neko zna jednog poštenog covjeka i SNSD-u da objavi njegovo ime.

ODGOVORITE
Name

Član SNSD-a

31.10.2023 19:11

Evo ja sam pošten, i član sam preko 20 godina. Al mi ne daju da budem direktor. Šta da radim? Pomozite ljudi da budem direktor.

Name

Banjaluka

31.10.2023 17:28

Pa da nije ne bi bio direktor, ne razumijem šta pišete sami smo birali ovo...

ODGOVORITE
Name

vrbas

31.10.2023 17:29

Hahaha pisali SRNI i ATV....hahaha

ODGOVORITE
Name

Bogdan.

31.10.2023 17:32

Svi ste vi lopovi samo gace sebi kupujete ostalo sve kradete od naroda Eto istina .

ODGOVORITE
Name

Ugljesa

31.10.2023 17:58

Pa gdje je inspekcija

Name

Eh tebra

01.11.2023 09:13

Jesil' siguran za gaće..??

Name

Xyz

31.10.2023 17:34

Gospodin je od radnika zatvora napravio svoju privatnu vojsku a priča se i da je kupio stan u Beogradu na vodi...

ODGOVORITE
Name

Mo

31.10.2023 17:36

Ako je istina da se ovo desava u jednom zatvoru, sta li je sa drugim, "finansijski mocnijim" ustanovama?

ODGOVORITE
Name

Crveni

31.10.2023 17:38

Potrošen je, moraju nekog i u zatvor poslati da se pokaže da mup i tužilaštvo nešto rade. Doći će novi poslušnik i vjerovatno gori od ovog.

ODGOVORITE
Name

Može,

31.10.2023 18:05

Može li samo jedno pojašnjenje, ako već imaju svoju ekonomiju za proizvodnju mesa šta će im dobavljači. Ovo je toliko naivna optužba da malkice ima i neistine. Lazar je je optužio odbornike i ljude iz SNSD-a Bratuncu, a ne sve koje vi pominjete.

ODGOVORITE
Name

xx

31.10.2023 19:38

I ptice na grani znaju da je ovo mnogo gore, nego što je napisano u ovom pismu i godinama traje. Uspešan Gajić.

Name

Tako

31.10.2023 19:22

Sve Ćorićev Klan,

ODGOVORITE
Name

rOmiz

31.10.2023 20:01

On je za Redžu izviđač

ODGOVORITE
Name

Milovanovic

31.10.2023 21:33

Pa dosta je vise Gajica i njegovog lopovluka, bahacenja, bjezanja od policije, falsifikovanje udesa, izivljavanje nad radnicima i clanovima stranke. A pred jacim kleci i place, moli. Smrdo jedan seljacki umislio da zna sve i da vlada svima. Slagao si sve Gajicu, a dobro znas koga i za sta. Dosao ti je kraj, pakuj se i goni u CIPS za salter!!! Ako smijes tamo od Terzica, jer si i njega slagao.

ODGOVORITE
Name

SNSD Bijeljina

31.10.2023 21:39

Mi članovi SNSD Bijeljina smo se sklonili u kraj zbog ovakvih hostaplera. Pošten čovjek i normalan član SNSD-a ne može doći do riječi od ovih džukela, samo daj sve njima. Zato su takvi rezultati u Bijeljini, narodu je muka i zlo kada vide Gajića i njemu slične.

ODGOVORITE
Name

Bivsi osudjenik

31.10.2023 21:41

Livada teska. Samo govori sve po zakonu a veze nema. Misli da ga se neko boji, a uvijek gura postene ljude ispred sebe. Ima dobrih ljudi u zatvoru u bn, postenih radnika. Ali ovaj to sve koristi, mis jedan mali.

ODGOVORITE
Name

Cadjavica

31.10.2023 21:42

Doticni je izdao svoje selo vise putaa. Milenko znas o cemu pricam. Nisi vise pozeljan idi lazi dalje, ali sto dalje od nas.

ODGOVORITE
Name

Hitna

31.10.2023 21:50

Pa i zeni si zavrsio pivisicu,nagradu za rad sve u domu zdravlja, ucjenio si Danijelu Djukin. Zena inace radi u racunovodst u u domu zdravlja i dobija povisicu dok doktori koji rade u hitnoj 24h ne dobijaju, jer prednkst ima DRAGANA iz racunovostva. DOSTA VISE!!!!!

ODGOVORITE
Name

Srđan

31.10.2023 22:34

Tacno, u avgustu dobila 20 posto na platu!! A doktori nista, sve se precutno odradilo.

Name

Pera

31.10.2023 21:59

Ja ne mogu da vjerujem da je dotični član SNSDa!

ODGOVORITE
Name

Foca

31.10.2023 22:07

Pero reaguj, ovaj otisao daleko bas izgleda.

ODGOVORITE
Name

Zatvor

31.10.2023 22:20

Ispitajte diplome komandira koje Gajic postavlja!!!! Za godinu dana donesu "diplomu" fakulteta i postavi ih za komandire.

ODGOVORITE
Name

Borac

31.10.2023 22:46

Ovo je kap u moru, klupko se tek pocelo odmotavati! Nije samo snsd mafijaska organizacija, gdje su koalicioni partneri pa preletaci "papci" njihov kriminal, njihovo enormno bogatstvo, pa imovina njihovih porodica, kumova.... Kad padne glavni bos, najvažnija karika u lancu, idu i svi ostali..... Sve oduzeti pa na dozivotnu robiju bez oprosta i bez izuzetka! Pojedinci iz opozicije koji budu saucesnici zlocina (u funkciji zastite kriminalaca) treba izvesti pred sud naroda!

ODGOVORITE
Name

Lune

01.11.2023 00:17

On je kriminalac godinama kao i mnogi drugi ,Jo’s dok je radio u stanici policije To je vec 15 godina , tu policiju u RS Trebalo je ukinuti vec odavno to je sve goli kriminalac ,I osnovati zajednicku policiju BIH gdje ce biti svi kontrolisani Zato ti kriminalci u RS hoce da bude policija RS daih niko nekontrolise

ODGOVORITE
Name

ISTINA

01.11.2023 06:26

Zar mislite da je u drugim zatvorima bolje? Nekoliko navoda i primjera: direktor KPZ Foča je vječiti direktor (vjerovatno toliko podoban, a u torbici nosi pištolj konstantno). Pitam se zašto? Nekog se boji ili mu prijete, a nedavno saobraćajka i 24 sata u provaliji. U KPZ Banjaluka već decenijama jedan dobavljač koga kontroliše i debelo se ugrađuje bivši direktor Selak koga na radnom mjestu nema dvije godine. Prima li platu pitam se? A, eno ga vratio se na velika vrata i ponovo kreira politiku i vodi zatvor iz sjene ( postavio svog VD na konto glasova podrške srpskom članu za poslednji veto). Kako prođe bivši direktor KPZ Trebinje, čini mi se Janković? A pomoćnik ministra, ne jedan već oba posebne priče, poslovi, relacije, uzimanja itd. Bravo Lazare Prodanoviću iskopao si jamu.

ODGOVORITE
Name

RE ISTINA

01.11.2023 08:18

Ne kontroliše Selak nikog u Banjaluci oni su BLIŽA FAMELIJA!

ODGOVORITE
Name

Penolozi

01.11.2023 09:22

Samo znam otkad Selak nije više na poslovima Izvršenja krivičnih sankcija da je zavladao opšti haos i javašluk u KP Domovima. U KPZ Tunjice je opšte rasulo, kriminalci i službenici su postali jedno kao braća. Ipak je Selak bio veliki autoritet i strah i trepet, a bez toga zatvorske ustanove ne mogu da funkcionišu.

Name

Modrica

01.11.2023 09:47

Ljudi zakleo bi se da sam ovu glavu vidio u jednom hotelu u Mađarskoj s nekom crnkom. Ali zakleo.

ODGOVORITE
Name

Jel boga ti

01.11.2023 11:34

A tako fina intelektualnog izgleda i držanja nam njegova faca izgleda. Ko bih rekao da se bavi kriminalnim radnjama ,a sreća pa ima stelu kad zaglavi na robiju . Sam sebi sve organizuje .

ODGOVORITE
Name

Radnici kpza

01.11.2023 11:40

Putuj igumaneeeee!!!!!!! Ne okreci se. Unazadio si nas 10 godina!!!!

ODGOVORITE
Name

Pravda

01.11.2023 13:11

Ministre Bukejlovicu ajde vidi pa ga sacuvaj, vidis sta sve radi i cime se bavi. Ako podrzavate ovog celavca isti ste kao on.

ODGOVORITE
Name

Jedini direktor u RS

01.11.2023 13:12

Koji vozi cetiri sluzbena auta

ODGOVORITE
Name

Sl

01.11.2023 16:04

Prava ljigava lopovska faca.seljak u odelu SA satom na ruci.krkan i precarant

ODGOVORITE
Name

Golo brdo

01.11.2023 16:54

Dva puta si nas slagao za zaposlenje sina, radite izbore bice, pokazote se na izbkrima bice govorio si Gajune. Kasnije opet si rekao nisam mogao BL se sve puta, radite ove izbore bice sada mogu ojacao sam. Sjedio si nam u kuci i to govorio, sve smo uradili kako si rekao i sve si slagao Gajuneeee lopove!!! Sada samo proletis u crnim pasatima,oktavijama, golfovima i ne pozddavljas vise. Uspio si u zivotu, culi smo da si zaposlio rodjake,komsije,kumove,prijatelje,familiju, a ostale si samo lagao. Ne moze dovijeka Gajuneeeee.

ODGOVORITE
Name

Ništa

01.11.2023 19:03

Čudno,svi iz crvene sekte to rade. Opet na izbore za crvenu sektu.

ODGOVORITE
Name

SNSD

02.11.2023 08:17

Čitam ovo. Nisam nikad ostavila komentar na portalu, ali sad imam potrebu. Najgore je što on i nije SNSD. Niko ovog čovjeka nije ni znao do prije par godina, i onda se naprasito pojavio. Ne dolazi iz strukture, upoznata sam da je vodio izborni štab kada je Petrović pobijedio na svim mjestima. Da li je ovo slučajno? Ili je dvostruki igrač? Ko drži ovog čovjeka?

ODGOVORITE
Name

dado

02.11.2023 13:48

Pošten čovjek, nemojte tako, mene je uvjek pustao iz zatvora na produženi vikend, malo se počasti i to je to.

ODGOVORITE
Name

Ranzo

03.11.2023 07:46

ĐES' LOPOVEEEEEE !!!11

ODGOVORITE
Name

SANJA

03.11.2023 11:03

Ovaj tekst je satiričnog karaktera i stanje je mnogo gore nego što je opisano.

ODGOVORITE