Погинуо возач фолксвагена у Гламочанима

- Драган Вуковић /66/ из Прњавора погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Гламочани код Лакташа на магистралном путу Лакташи-Бањалука, саопштило је Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Република Српска 27.10.2023 | 08:55
Погинуо возач фолксвагена у Гламочанима

У саобраћајној несрећи, која се догодила јуче око 17.40 часова, учествовали су аутомобил "фолксваген", који је возио Вуковић, и "ауди" којим је управљао Ранко Ињац из Бањалуке, који је том приликом повријеђен.

Увиђај на лицу мјеста обавила је дежурни тужилац бањалучког Окружног јавног тужилаштва Дијана Кукобат заједно са припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне мјере на утврђивању околности саобраћајне несреће, а наложена је и обдукција тијела погинулог возача у Заводу за судску медицину.

(Срна) Фото:Илустрација

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Yy

27.10.2023 09:51

Овај би требао знати да је усао у супротан смјер није му први пут да туда пролази ! Цудно бас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солун

27.10.2023 09:53

У задње вријема Бањалука по саобраћајним гужвама зна личити на Београд у малом, једина разлика је што се код нас у тим гужвама на фреквентнијим раскрсницама и кружним токовима не може нигдје видјети саобраћајни полицајац. Ваљда су сви у пратњама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУСИЈА

27.10.2023 10:02

Помози Бозе

ОДГОВОРИТЕ