Poginuo vozač folksvagena u Glamočanima

- Dragan Vuković /66/ iz Prnjavora poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Glamočani kod Laktaša na magistralnom putu Laktaši-Banjaluka, saopštilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Republika Srpska 27.10.2023 | 08:55
Poginuo vozač folksvagena u Glamočanima

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 17.40 časova, učestvovali su automobil "folksvagen", koji je vozio Vuković, i "audi" kojim je upravljao Ranko Injac iz Banjaluke, koji je tom prilikom povrijeđen.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Dijana Кukobat zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne mjere na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela poginulog vozača u Zavodu za sudsku medicinu.

(Srna) Foto:Ilustracija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Yy

27.10.2023 09:51

Ovaj bi trebao znati da je usao u suprotan smjer nije mu prvi put da tuda prolazi ! Cudno bas

ODGOVORITE
Name

Solun

27.10.2023 09:53

U zadnje vrijema Banjaluka po saobraćajnim gužvama zna ličiti na Beograd u malom, jedina razlika je što se kod nas u tim gužvama na frekventnijim raskrsnicama i kružnim tokovima ne može nigdje vidjeti saobraćajni policajac. Valjda su svi u pratnjama...

ODGOVORITE
Name

RUSIJA

27.10.2023 10:02

Pomozi Boze

ODGOVORITE