Оплакивали "мртвог" сина а он се јавио да је жив

Мајка која је веровала да оплакује убијеног сина у Ла Ентради у Хондурасу била је шокирана кад ју је позвао током бдења које је организовано за њега. Породица је веровала да је Осман Адонаy Урбин (17) брутално убијен.

Занимљивости 23.10.2023 | 15:25
Оплакивали "мртвог" сина а он се јавио да је жив

Тело тинејџера пронађено је 15. октобра у родном граду. Лице му је било унакажено вишеструким прострелним ранама главе, а породица га је идентификовала на основу ожиљка од опекотине на руци. Полиција је потом предала тело породици која је хтела да одржи бдење у својој кући.

Тада се догађа незамисливо! Током бдења Урбина, који је требало да буде у сандуку, позвао је мајку Вилму Фуентес путем видеа позива.

Испоставило се да је тинејџер напустио државу три недеље раније и покушао да оде у САД. Наводно је назвао своју мајку с гватемалско-мексичке границе и рекао:

“Овде сам на граници! Жив сам. Нисам мртав.”

Након тога позвали су полицију како би разјаснили ситуацију. Испоставило се како тело припада несталом Џинију Сармијенту (15). Обавештена је дечакова породица која је потврдила да је то њихов син пише фениx магазин

“Истина је да изгледају слично. Очистили смо и оплакали тело, али то није био мој син. Били смо у шоку”, рекла је Фуентес.

Колико год прича и патња за породице Јиммyја Сармиента била тешка, Оманова породица и пријатељи једноставно су одахнули због ове забуне.

(<а хреф="хттпс://занимљивостидана.цом/занимљивости/оплакивали-мртвог-сина-а-он-се-јавио-да-је-зив.хтмл">занимљивостидана.цом)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

АирБаг

23.10.2023 17:16

Бацио их у трошак, ал најбитније да је жив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требор

23.10.2023 18:40

Ето ко каже да је наша земља накарадна ма чирав свијет је постао накарадан негдје мање негдје више