Туча навијача: Хаос на утакмици Приједора и БЛ

У Бањалуци је јуче, након утакмице Прве лиге Републике Српске између БСК-а и Рудар Приједора, дошло до сукоба навијача. Бањалучка полиција идентификовала је све учеснике "обрачуна", у којем су два лица повријеђена.

Република Српска 21.10.2023 | 12:25
Туча навијача: Хаос на утакмици Приједора и БЛ

"Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, 20.10.2023. године, предузимањем мјера и радњи, идентификовали су лице Б.Л. из Бањалуке и још два малољетна лица из Бањалуке која су физички напала два оштећена лица јуче у Бањалуци, те лице С.К. из Бањалуке које је позивало на насиље и подстицало на физички напад учесника спортске приредбе.

Лице Б.Л. и два малољетна лице сумњиче се да су након завршетка фудбалске утакмице Прве лиге Републике Српке, која се јуче одиграла у Бањалуци, физички напала два оштећена лица, на начин да су им задала више удараца по цијелом тијелу, услијед чега су оштећена лица задобила тјелесне повреде и љекарска помоћ им је указана на Универзитетском - клиничком центру Републике Српске", саопштено је из ПУ Бањалука.

Како наводе из полиције, лице Б.Л. је лишено слободе због постојања основа сумње да је починило кривично дјело "Насилничко понашање", а према малољетним лицима предузете су мјере и радње у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку.

"Лице С.К. је лишено слободе због почињеног прекршаја из члана 3. став 1. тачка 17.  Закона о спречавању насиља на спортским приредбама и против наведеног лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка пред надлежним судом.

Наведено лице је подвргнуто испитивању на присуство опојних дрога, којом приликом је утврђено присуство опојне дроге 'ТХЦ' у организму", речено је из полиције.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац и тужилац за малољетнике Окружног јавног тужилаштва Бањалука, дежурни судија Основног суда у Бањалуци - Одјељење за прекршаје, као и Центар за социјални рад Бањалука.

(Независне) Фото:принтсцреен

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

З

21.10.2023 13:21

Власт и клубови стимулирају то хулиганство, лешинари ми долазе под прозор бацају те петардне бомбе, неки дан ми срце стало хтео сам заплакат колико је изненадно пукло, ко што је она одборница завршила у хитној кад је медо на сједници ударио књигама

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

21.10.2023 13:32

Какви су то хулигани и непјеване буделе. Само казна за нарушавање јавног реда и мира сваком по 5000км па да видите хоце ли и пасти на ум други пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милена

21.10.2023 13:42

Срам вас било своје младости и поријекла !!!!!!!! Зар ништа не можете смислити оригинално и у складу са православљем већ сте биједна гомила која имитира мајмуне са запада ,вулгарно , ружно ,простачки , декадентно. Јадна вам мајка чему вас учи. Кад је новоградска Слобода ушла у другу лигу итекако сам навијала , наравно сви из наше генерације али да се ико овако понашао био би изолован , просто би био невидљив за нас. Понављам срамота и поручујем вам да ако толико желите да копирате западњачки шљам што не идете њима па се дегењајте до миле воље !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оригинално

21.10.2023 14:58

...у складу с православље? А шта је то , молим те, објасни? А зашто би то уопште радили? Млади бјеже од заосталости и промитивизма и ово је све посљедица управо утицаја вјере на политику и обрнуто.

Name

Оли

21.10.2023 15:32

Лопату у руке па на депонију смећа нека чисти марва лијена,неваспитана да смире живце и хормоне,фуј

Name

Ре

21.10.2023 21:35

Сједи један

Name

Ре милена

22.10.2023 08:00

Имитирају мајмуне из Београда, којекакве Делије, Гробаре, Принципе и тако даље а све у складу са православљем.

Name

Сиктер море

21.10.2023 15:33

Ко још нормалан иде да гледа тај намјештени циркус, унапријед се зна ко испада а ко иде у виши ранг. Гледају пропалице и наркомани, да би се међусобно клали под амблемима одређених клубова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све у

21.10.2023 15:40

тор затворити, сати мотике у руке,обрађивати ионако напуштену земљу, и ни воде им не дати, примјенити "радну терапију" годину дана, онда пустити. Ако се опет ухвате у навијачким нередима двије године рада. И тако даље.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФОX

21.10.2023 16:11

Ко хоће да се туче нек иде на бокс, кик бок , карате па нек удара до миле воље. Кога ухвате да се туче овако на улици, полиција нек ибије бога у њему као некада, неће му пасти више напамет. Све јунаци у бандама а кад стану један на један ко ку..е се повуку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

21.10.2023 16:55

Лепо нам је реко Свети Сава. А ви како хоћете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

21.10.2023 20:13

Ето моја опозицијо видите који сте идиоти... Ви јуце подрзавате Додика и Зељку, а видите они се данас пендреце између себе... Па гдје је то Српско јединство?

ОДГОВОРИТЕ