За нове шампионске успјехе Младости: Уз Моззарт до врха табеле

Прве фудбалске кораке бројни успјешни фудбалери направили су у клубу Младост из Бајинаца код Српца. Данас на теренима овог тима стасавају неки нови шампиони који ће тек освојити фудбалску сцену. Вјетар у леђа на путу ка успјеху дала им је компанија Моззарт у чијим дресовима ће стићи до врха табеле. 

Република Српска 12.10.2023 | 17:36
За нове шампионске успјехе Младости: Уз Моззарт до врха табеле
“Овом приликом се захваљујем компанији Моззарт што нам је донирала спортску опрему. Надамо се да ћемо у новим дресовима освојити нове титуле и да ћемо наставити сарадњу са Моззартом” поручује Томо Радомир, предсједник ФК Младост Бајинци, Србац. 
 
 
Предсједник клуба био је један од његових оснивача 1975. године, а клуб је учествовао у оснивању Фудбалског савеза Републике Српске. Данас, захваљујући његовом ентузијазму, клуб опстаје и бори се за нове побједе. 
 
 
У њиховим редовима поникли су фудбалери који су играли сјајне минуте широм бивше Југославије. Њихов Васо Драгојевић играо је у Козари, предсједник клуба Томо Радомир  у приједорском Рудару, Жељко Секулић у бањалучком Борцу, а Милош Ољача и Миле Ракић у србачког Слоги. 
 
 
Највећи успјеси клуба су пласмани у Другу лигу- Запад и у осмину Купа РС. Данас имају, кажу, сјајне услове за рад на којима би им позавидјели и много већи клубови, а самим тим и још већу жељу за побједама. Тренутно високо котирају у Међуопштинској лиги Лакташи- Прњавор –Србац, а амбиција им је да у Моззарт дресовима заблистају на врху табеле.  
 
(ПР) Фото: ПР