Za nove šampionske uspjehe Mladosti: Uz Mozzart do vrha tabele

Prve fudbalske korake brojni uspješni fudbaleri napravili su u klubu Mladost iz Bajinaca kod Srpca. Danas na terenima ovog tima stasavaju neki novi šampioni koji će tek osvojiti fudbalsku scenu. Vjetar u leđa na putu ka uspjehu dala im je kompanija Mozzart u čijim dresovima će stići do vrha tabele. 

Republika Srpska 12.10.2023 | 17:36
Za nove šampionske uspjehe Mladosti: Uz Mozzart do vrha tabele
“Ovom prilikom se zahvaljujem kompaniji Mozzart što nam je donirala sportsku opremu. Nadamo se da ćemo u novim dresovima osvojiti nove titule i da ćemo nastaviti saradnju sa Mozzartom” poručuje Tomo Radomir, predsjednik FK Mladost Bajinci, Srbac. 
 
 
Predsjednik kluba bio je jedan od njegovih osnivača 1975. godine, a klub je učestvovao u osnivanju Fudbalskog saveza Republike Srpske. Danas, zahvaljujući njegovom entuzijazmu, klub opstaje i bori se za nove pobjede. 
 
 
U njihovim redovima ponikli su fudbaleri koji su igrali sjajne minute širom bivše Jugoslavije. Njihov Vaso Dragojević igrao je u Kozari, predsjednik kluba Tomo Radomir  u prijedorskom Rudaru, Željko Sekulić u banjalučkom Borcu, a Miloš Oljača i Mile Rakić u srbačkog Slogi. 
 
 
Najveći uspjesi kluba su plasmani u Drugu ligu- Zapad i u osminu Kupa RS. Danas imaju, kažu, sjajne uslove za rad na kojima bi im pozavidjeli i mnogo veći klubovi, a samim tim i još veću želju za pobjedama. Trenutno visoko kotiraju u Međuopštinskoj ligi Laktaši- Prnjavor –Srbac, a ambicija im je da u Mozzart dresovima zablistaju na vrhu tabele.  
 
(PR) Foto: PR