Продужен притвор Владимиру К. мајци мјере забранеи

- Виши суд у Београдау продужио је притвор до 30 дана Владимиру К.,  оцу дечака који је 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет вршњака и чувара те школе.

Србија 11.10.2023 | 16:13
Продужен притвор Владимиру К. мајци мјере забранеи
Истим решењем, према мајци дечака Миљани К. одређена је мера забране прилажења, састајања или комуницирања са одређеним лицем, односнпо којом јој је забрањено да прилази, састаје се или комуницира са сином К.К., сведоком у овом поступку, те је истовремено упозорена да се према њој може одредити тежа мера уколико прекрши изречену забрану, наводи се у саопштењу тог суда.
 
Оцу је притвор продужен да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, као и с обзиром на то да се терети за кривично дело за које је прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења и тежина последица кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.
 
Владимиру К. је оптужницом која је јуче предата овом суду на потврђивање на терет му је стављено тешка кривично дело против опште сигурности, док је МИљани К. на терет стављено извршење кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
 
(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мицко

11.10.2023 22:13

Оцу је притвор продужен да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело...Ста,мозда це и церку водити у стрељану.Маните се глупих изјава. МИљани К. на терет стављено извршење кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја...Цита ли ово ико прије него објави.Па ко је дрзао орузје,отац или мајка.Опет небулозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

12.10.2023 07:57

Држава пере руке од својих пропуста у овом случају, а било их је пуно, и сваљује сву кривицу на родитеље. Никаква пресуда неће вратити жртве. А држава је крива исто колико и родитељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кун'-фу Панда

12.10.2023 15:00

Ма каква дрзава, о цему ти прицас. Једини и прави кривци су родитељи. Мала битанга узме пистољ побије 10 дјецw и дрзава крива. Да су одгајали своје дијете умјесто интернета не би се ово десило