Produžen pritvor Vladimiru K. majci mjere zabranei

- Viši sud u Beogradau produžio je pritvor do 30 dana Vladimiru K.,  ocu dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Srbija 11.10.2023 | 16:13
Produžen pritvor Vladimiru K. majci mjere zabranei
Istim rešenjem, prema majci dečaka Miljani K. određena je mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem, odnosnpo kojom joj je zabranjeno da prilazi, sastaje se ili komunicira sa sinom K.K., svedokom u ovom postupku, te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu, navodi se u saopštenju tog suda.
 
Ocu je pritvor produžen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i s obzirom na to da se tereti za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.
 
Vladimiru K. je optužnicom koja je juče predata ovom sudu na potvrđivanje na teret mu je stavljeno teška krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je MIljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Micko

11.10.2023 22:13

Ocu je pritvor produžen da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo...Sta,mozda ce i cerku voditi u streljanu.Manite se glupih izjava. MIljani K. na teret stavljeno izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija...Cita li ovo iko prije nego objavi.Pa ko je drzao oruzje,otac ili majka.Opet nebuloze.

ODGOVORITE
Name

Mira

12.10.2023 07:57

Država pere ruke od svojih propusta u ovom slučaju, a bilo ih je puno, i svaljuje svu krivicu na roditelje. Nikakva presuda neće vratiti žrtve. A država je kriva isto koliko i roditelji.

ODGOVORITE
Name

Kun'-fu Panda

12.10.2023 15:00

Ma kakva drzava, o cemu ti pricas. Jedini i pravi krivci su roditelji. Mala bitanga uzme pistolj pobije 10 djecw i drzava kriva. Da su odgajali svoje dijete umjesto interneta ne bi se ovo desilo