За кошаркаше Коша: Нова опрема из Моззарта за спортисте из Бијељине

ОКК Кош први испробао мрежице на новом Моззарт терену

Република Српска 09.10.2023 | 20:34
За кошаркаше Коша: Нова опрема из Моззарта за спортисте из Бијељине

Иако су прилично мали, они већ биљеже велике успјехе и то под кошевима. Таленти Омладинског кошаркашког клуба Кош из Бијељине у протекле четири године окитили су се бројним медаљама. Како би наставили побједнички низ, на њихову адресу компанија Моззарт послала је нове дресове и лопте. Опрему су одмах тестирали на терену у Бијељини, који је обновила компанија Моззарт, а чије отварање су млади кошаркаши обиљежили првим кошем. 

„Веома смо захвални компанији Моззарт која  нам је својом донацијом помогла да побољшамо услове рада“ каже Игор Михајловић, предсједник ОКК Кош Бијељина. 

Клуб је основан прије четири године у Бијељини, а од тада су окупили око 100 младих кошаркаша. Тренутно се такмиче у Подручној лиги, гдје биљеже веома запажене резултате. Највећи успјех им је освајање трећег мјеста у Лиги Подручног кошаркашког савеза. План им је да у наредном периоду омасове редове клуба, да што више дјеце склоне са улице и омогуће им да тренирају кошарку. 

Подршку у томе имају од Града Бијељина, али и од пријатеља клуба. Сада је уз њих стала компанија Моззарт која им је, осим дресова и лопти, поклонила и нови кошаркашки терен на којем ће имати најбоље услове за тренинге.

Нову оазу под кошевима у Бијељини, осим омладинаца Коша, већ користе и кошаркаши других клубова, као и бројни рекреативци из града на Сави. 

(ПР) Фото: ПР