Za košarkaše Koša: Nova oprema iz Mozzarta za sportiste iz Bijeljine

OKK Koš prvi isprobao mrežice na novom Mozzart terenu

Republika Srpska 09.10.2023 | 20:34
Za košarkaše Koša: Nova oprema iz Mozzarta za sportiste iz Bijeljine

Iako su prilično mali, oni već bilježe velike uspjehe i to pod koševima. Talenti Omladinskog košarkaškog kluba Koš iz Bijeljine u protekle četiri godine okitili su se brojnim medaljama. Kako bi nastavili pobjednički niz, na njihovu adresu kompanija Mozzart poslala je nove dresove i lopte. Opremu su odmah testirali na terenu u Bijeljini, koji je obnovila kompanija Mozzart, a čije otvaranje su mladi košarkaši obilježili prvim košem. 

„Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart koja  nam je svojom donacijom pomogla da poboljšamo uslove rada“ kaže Igor Mihajlović, predsjednik OKK Koš Bijeljina. 

Klub je osnovan prije četiri godine u Bijeljini, a od tada su okupili oko 100 mladih košarkaša. Trenutno se takmiče u Područnoj ligi, gdje bilježe veoma zapažene rezultate. Najveći uspjeh im je osvajanje trećeg mjesta u Ligi Područnog košarkaškog saveza. Plan im je da u narednom periodu omasove redove kluba, da što više djece sklone sa ulice i omoguće im da treniraju košarku. 

Podršku u tome imaju od Grada Bijeljina, ali i od prijatelja kluba. Sada je uz njih stala kompanija Mozzart koja im je, osim dresova i lopti, poklonila i novi košarkaški teren na kojem će imati najbolje uslove za treninge.

Novu oazu pod koševima u Bijeljini, osim omladinaca Koša, već koriste i košarkaši drugih klubova, kao i brojni rekreativci iz grada na Savi. 

(PR) Foto: PR