Холандска полиција привела српског фудбалера (ВИДЕО)

Скандал у Холандији: Полиција привела бившег фудбалера Звезде, Панкова напали пендрецима и извукли из аутобуса.

Свијет 06.10.2023 | 09:09
Холандска полиција привела српског фудбалера (ВИДЕО)

Скандал у Холандији: Полиција привела бившег фудбалера Звезде, Панкова напали пендрецима и извукли из аутобуса

Фудбалери АЗ Алкмара и Легије из Варшаве су одиграли меч другог кола групне фазе Лиге конференција, после ког су виђене немиле сцене испред стадиона у Холандији, где су приведена и два играча из Пољске, од чега и један доскорашњи првотимац Црвене звезде - Радован Панков.

Након утакмице у Алкмару, полиција из Холандије је насрнула на играче, као и на стручни штаб Легије, а најгоре су прошли председник клуба из Варшаве, Даријуш Миодсуки, којег је у неколико наврата полиција одгурнула и са леђа.Осим њега, најдебљи крај су извукли Радован Панков, као и Жозуе, капитен екипе, који су извучени из аутобуса и првеидени у станицу полиције, иако нису имали никакве везе с инцидентима.

Како се може начути, до сукоба је дошло када су полицајци одллучили да затворе капије стадиона у Алкмару, иако половина играча из Легије није ни изашло са истог, што је засметало играчима.

Према првим предикцијама, то је све урађено због навијача, који су излазили скроз на другој страни, а такође је било и обећано да неће правити проблеме, што су урадили још на самом почетку меча.

(Телеграф) Фото: X/Пкамиениецки

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Да да

06.10.2023 10:40

Политица без везе ударала,дај забога нека се понасају као нормален свет а не са дивљају као на балкану,конта ја сам неко и несто на западу то нема сви су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав

06.10.2023 12:42

Ред и запад,јеси некад зивио на западу? Мислис ту нема корупције и веза,смјесан си…

Name

Милорад

06.10.2023 11:45

Ред мора да се постује на западу

ОДГОВОРИТЕ
Name

И

06.10.2023 12:41

У Њемацкој ево ти стари нацисти све висе иду на застрасивање народа а поготово странаца јер по њима ми сви смо низа раса,све се висе осјети дискриминација..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја Србин

06.10.2023 13:25

Напали га само зато сто је Србин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фед

08.10.2023 12:50

И Холандани проводе терор на Србима сутра сједица вијеца за националну сигурност

ОДГОВОРИТЕ